Nieuwsbericht

Aan alle feestweekliefhebbers!

5 april 2020

Ook de Feestweek heeft helaas nu al last van Corona

Wat zijn het vreemde tijden. Hoewel de Feestweek ver weg lijkt hebben de crisis en haar maatregelen nú al effect op de gezelligste week van het jaar. Zo is het uiteraard nog onzeker welke maatregelen er de komende maanden nog genomen dienen te worden.
Zoals bekend is de Lissese Feestweek voor een groot deel afhankelijk van de ondernemers die ons sponsoren. Maar veel ondernemers uit Lisse e.o. hebben op één of andere manier last van deze crisistijd. Wij vinden niet realistisch en gepast om een beroep op hen te doen… en we gaan proberen, met alle middelen die wij hebben, dit jaar juist hén te ondersteunen waar nodig.

Geen programmaboekje

Dit betekent wel dat we nu al weten dat onze Feestweek er in de voorbereidingen er in ieder geval anders gaat uitzien. Bijvoorbeeld moeten we er helaas voor kiezen om dit jaar geen programmaboekje uit te geven. Normaliter starten we daar nu al mee maar omdat de invulling van de Feestweek nog volkomen onduidelijk is, is dat onmogelijk… Natuurlijk zal er t.z.t. een volledig programma te vinden zijn op onze site en sociale media. We hebben op dit moment geen directe aanleiding om onze voorbereidingen voor de Feestweek, die uiteraard al in volle gang zijn, te staken. Toch moeten we realistisch blijven en ook in ons achterhoofd houden dat ook de toekomst, zelfs tot en met september, nog onzeker blijft.

Alles op Alles voor een mooie Feestweek!

Dit jaar kunnen we de steun van onze leden dan ook extra goed gebruiken. We hopen dat, ondanks dat de Feestweek wellicht anders zal worden dan anders, zij ons blijven supporten net als dat wij onze sponsoren blijven steunen in deze crisis. Want voor de duidelijkheid: uiteraard gaan wij alles op alles zetten om er, op welke manier dan ook, een fijne en toch zo feestelijk mogelijke week van te maken!
Zeker nu we aan het begin van de ‘mooie maanden’ al zoveel feestelijkheden moeten missen. Extra reden voor ons om deze vreemde en zware tijden af te sluiten met een mooie week in september… met elkaar, mét onze leden, mét de vrienden, adverteerders en (hoofd)sponsoren die ons al die jaren trouw steunen en met de rest van de Lissers die zo ontzettend van onze Feestweek genieten!
Voor nu rest ons niet meer te zeggen dan: blijf zoveel mogelijk thuis, houd 1,5 meter afstand, wees er voor de ander die dat nodig heeft en belangrijk: blijf gezond … !

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!