Nieuwsbericht

Aanstormend Talent 2016

3 juni 2018

De woensdag is voor vele mensen de feestavond bij uitstek. De kermis is vol en in de kroegen en andere uitgaansgelegenheden is er geen doorkomen aan. "Aanstormend

Toch zag voorzitter Tom Rooijakkers nog kans om onze Lonneke Haveman te tackelen voordat ook zij zich in het feestgedruis stortte. Zij was toen bij Het Café voor de Stilettorun.
Lonneke is al een aantal jaar actief in de commissie publiciteit en zij doet er alles aan om de HDV onder de aandacht te brengen bij alle Lissers. Graag zou ze zien dat we als HDV nog meer leden krijgen en daar doet ze flink haar best voor. Via social media, haar berichten op FB worden door honderden mensen gezien, maar ook door zelf de boer op te gaan met ledenkaarten. Ze heeft dit jaar ook de medewerkers onder de aandacht gebracht middels het voorstelrondje. Een welverdiende award dus als aanstormend talend. 

Dit jaar is uitermate succesvol met alle uitingen op fb. Er zijn al verschillende nieuwe leden bijgekomen. Maar het kan altijd meer. Dus als je Lonneke of haar hulptroepen ziet, en je draagt de HDV een warm hart toe, schroom niet en word lid voor dat tientje.

Dat kan vandaag nog bij de Draverij, maar natuurlijk ook via de website. 

Helaas ziet het weer er niet zo gezellig uit maar dat zal voor de sfeer niet veel uitmaken. We vertrouwen op een grote schare bezoekers. Het veld ligt open. Er is niet echt een uitgesproken favoriet vandaag. Wie weet wordt het wel een succes voor Rob Slootbeek, een outsider met een missie. In elk geval een fijne dag gewenst vandaag.

 

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!