Nieuwsbericht

BELANGRIJK: Stap nú nog over op Automatische Incasso!

3 juni 2018

Nog steeds maken veel van onze leden nog niet gebruik van een automatische incasso om het jaarlijkse tientje voor het lidmaatschap over te maken. Bij deze leden komt er elk jaar iemand van de HDV aan de deur om de ledenkaart af te geven en het geld in ontvangst te nemen. Dit zijn er op dit moment nog ongeveer 1000 leden! Je kunt je voorstellen dat dit jaarlijks veel tijd en geld in beslag neemt en dat vinden we zonde. Want het kan nu eenmaal efficiënter. En zeg zelf; deze methode ís natuurlijk wel een beetje ouderwets. Het is 2017 en dus vinden we het hoog tijd dat wij als HDV vereniging met onze tijd meegaan."Incasso

We hebben daarom besloten het lidmaatschap met € 2,- te verhogen wanneer je lidmaatschap NIET via automatische incasso loopt. Loopt jouw lidmaatschap nog niet via automatische incasso? Geen paniek! Dit kun je heel gemakkelijk regelen via DEZE link.  

Lukt dit niet? Nog steeds geen ramp. De ledenkaarten worden rond eind april/begin mei rondgebracht. Wanneer de HDV medewerker met de ledenkaart van dit jaar voor je deur staat, kun je alsnog overstappen. Bij hem kun je een formulier invullen waarmee de automatische incasso voor het volgende jaar geregeld is. En uiteraard blijft het bedrag van het lidmaatschap dan gewoon € 10,-.

Waarom automatische incasso?

Sommigen schrikken wellicht van het woord ‘automatische incasso’ maar uiteraard zullen wij niets anders dan die jaarlijkse € 10,- lidmaatschapskosten in rekening brengen. Je lidmaatschap wordt er alleen maar makkelijker op. Het geld wordt gewoon afgeschreven, de ledenkaart wordt gewoon thuisgestuurd, je hoeft niet altijd tien euro in huis te hebben want “stel je voor dat de HDV langskomt”, én geen vreemde mensen meer aan je deur. Daarnaast, en dat is niet onbelangrijk, kunnen wij nóg meer tijd en energie steken in het organiseren van de geweldigste week van het jaar!

Wil je niet overgaan op automatische incasso dan zullen we de extra € 2,- rekenen voor het lidmaatschap. We hopen hiervoor op jullie begrip.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!