Nieuwsbericht

Een HDV weekend om niet te vergeten

21 september 2020

De feestweek is voorzichtig van start gegaan met activiteiten voor jong en oud. Op vrijdagavond was het een drukte op de wegen met wel 180 auto’s die meereden met de autopuzzelrit. In de speeltuinen was het gezellig met disco en hossende kinderen en in de Gewoonste Zaak werd er gestreden bij de Voice Senior.
De zaterdag was voor de kinderen en de paardenliefhebbers een heerlijke dag. Op het plein achter de Gewoonste Zaak werd de hele dag geschilderd en geknutseld en in het bos en bij de manege Punterburg was het een drukte met de paardenwedstrijden. Door het mooie weer verliep alles stralend en dat mooie weer was ook geweldig voor de poldercross.
Ook de Ik Hou Van Lisse Quiz op het sfeerterras bij FC Lisse was een succes.
Op zondag werden de actievelingen weer getrakteerd op mooi weer. Het was genieten voor de deelnemers aan de toertochten op de solex en de motor, de vele wandelaars in het bos, de softballers en wederom voor het eventing in het bos.
Alle deze activiteiten konden doorgaan doordat hier de 1,5 meter werd gehouden en aan de geldende coronamaatregelen werd voldaan. Gemeente en organisatoren hadden hier goed op gelet. Bij velen zit de goede spirit er voor de feestweek in, maar toch is het gek om door zo’n stil dorp te fietsen als je in de avond naar huis gaat. Hopelijk kunnen we Duindigt op donderdag geel/blauw kleuren.
Leden van de HDV mogen op vertoon van hun ledenkaart gratis naar binnen en krijgen dan een programma. Ze hoeven zich niet op de HDV feestweek te registreren. Alleen niet-leden moeten een kaartje kopen via feestweeklisse.nl.

Het weer zit mee, dus we gaan ervoor deze week!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!