Nieuwsbericht

Heerlijk kermis vieren!

3 juni 2018

Gister een prachtige dag. De zon scheen, de temperatuur was zeer aangenaam en er waren veel  mensen bij de opening van de kermis.

Vanaf 14:30 was het mogelijk om kaartjes in te vullen voor de ballonnenwedstrijd. Clown Milko assisteerde hierbij. De kaartjes werden aan de ballonnen gehangen klaar om weg te vliegen.

De officiële opening werd gedaan door bestuurslid Henk van Dongen. Hij werd geholpen door Ingmar van den Bosch en Youp de Vos.  Beide jongens zijn lid van de wielerclub RTV de Bollenstreek en rijden wedstrijden met een heuse licentie. Ze  mochten deze bijzondere daad verrichten omdat de HDV heel blij is met alle verenigingen en die in het zonnetje wil zetten.

Klokslag 4 uur gingen de ballonnen de lucht in en  was hierbij  de kermis geopend.

Voor twee HDV medewerkers was de feestelijke middag hiermee nog niet helemaal afgelopen. Het bestuur wilde voor onze Peter en Mieny van Ooijen  iets speciaals doen. Ze waren jongstleden 23 september namelijk 50 jaar getrouwd en daarnaast ook  al bijna 50 jaar lid en medewerkers  van de HDV. Het HDV bestuur vond dat Peter en Mieny het na al die jaren verdiend hadden om ereleden te worden. Ons echtpaar was  blij verrast en zeer verguld met deze eer. Als u ze ziet lopen, schroom dan niet om ze te feliciteren.

De avond ging verder met de kermisloop. Deze was ditmaal  in het dorp. Er waren heel wat mensen op afgekomen. Na afloop van de hardloopwedstrijd verdwenen al die mensen  heerlijk naar de kermis en naar de terrassen. Om 21:00 uur was het weer genieten van het schitterende vuurwerk. Op fb en op onze website kunt u hiervan de foto’s zien.

Vanavond kunnen we genieten van de lampionnenoptocht en de kermis. Die kermis gaat al om 13:00 uur open vandaag. Ook is er veel te doen bij de horeca vanavond. Veel plezier allemaal.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!