Nieuwsbericht

Het HDV Voorstelrondje: Anoushka Berbee

30 juni 2019

Anoushka Berbee

Hi! Ik ben …

Anoushka Berbee, 52 jaar, geboren, getogen en woonachtig in Lisse!

In het dagelijks leven…
Ben ik momenteel overgegaan van de detailhandel, na ruim 28 jaar, naar de horeca. Bij Chique en Simpel op het gezellige Vierkant in Lisse. Daarnaast maak ook in mijn vrije tijd graag gebruik van de Lissese horeca. Het liefst met de grote groep vrienden die ik om mij heen heb. Maar, er is ook tijd voor beweging. In de vorm van wandelen of fietsen.

Bij de HDV …
Zit ik in de Commissie Publiciteit. Deze Commissie houdt zich vooral bezig met de promotie rondom de Feestweek: het befaamde boekje, foto’s, informatievoorziening via de site en social media, ledenwerving EN sponsoring. Elk jaar is het weer belangrijk om genoeg sponsoren te vinden om de Feestweek mogelijk te maken. En dat is mijn voornaamste taak binnen deze commissie. Ik probeer sponsoren te werven en de
daarbij behorende formaliteiten af te handelen. Tevens assisteer ik bij het samenstellen van het Feestweekboekje én help ik bij alle andere hand- en spandiensten die nodig zijn… en die zijn er elk jaar weer genoeg ☺

Wat vind je het mooiste aan de HDV/Feestweek?
Ik zit nog maar net bij de HDV maar het valt mij op hoeveel mensen hun handen uitsteken, op wat voor manier dan ook. Het is een goed georganiseerde vereniging met heel veel enthousiaste vrijwilligers en een erg leuke club om nu ook deel van uit te maken. De feestweek is voor mij een aaneensluiting van alleen maar leuke evenementen. Een week waarin ik veel (oude) bekenden ontmoet en overal mijn gezicht laat zien. Ik ben al jaren vrij tijdens de feestweek en deze begint voor mij ook echt op donderdagavond met het openingsconcert en eindigt de donderdagavond daarna! Genieten! Nu ik in de horeca werk, zal ik wat meer werken tijdens de feestweek maar ook dan zal ik genieten want dan zit ik wel met mijn neus bovenop de gezelligheid!Anoushka Berbee, 52 jaar, geboren, getogen en woonachtig in Lisse!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!