Nieuwsbericht

Het HDV Voorstelrondje: Ben Thomas

30 augustus 2019

Hallo! Ik ben…

Ben Thomas

Ben Thomas, 73 jaar geleden geboren in Amsterdam en sinds 1976 woonachtig in Lisse.
Ik ben getrouwd met Brigit en wij hebben twee volwassen zonen Frank en Nick.
Daarnaast heb ik uit een eerder huwelijk twee volwassen dochters Karin en Bernie.
Ook heb ik vijf kleinkinderen in de leeftijden van 5 tot 23 jaar.

In het dagelijks leven…
ben ik nog altijd als zelfstandig ondernemer werkzaam in de administratieve sector.
Mijn werktijden zijn zeer variabel en vooral in de zomermaanden neem ik afstand van mijn werk en
ben ik op een camping in Warmond te vinden. De andere hobby die ik heb is de plaatselijke voetbaltrots. Uit en thuiswedstrijden van het eerste elftal worden dan ook altijd bezocht. En niet te vergeten de derde helft, altijd gezellig!

Bij de HDV ben ik…
penningmeester van de commissie show, film en muziek. Binnen deze commissie organiseren wij jaarlijks circa 14 evenementen waaronder het openingsconcert, de streetparade en taptoe, diverse paardenevenementen, de opening van de kermis met ballonnenwedstrijd en de lampionnenoptocht door het dorp.

Wat is daar ’t mooiste aan?
Het actief bezig zijn met de organisatie van de diverse evenementen, de onderlinge samenwerking met de diverse ondersteunende verenigingen, het enthousiasme van de aan de evenementen deelnemende mensen schenkt mij veel voldoening.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!