Nieuwsbericht

Het HDV voorstelrondje: Cinthia van Dongen

Hallo! Ik ben …
… Cinthia van Dongen, ik ben 22 jaar oud en een Lissenaar in hart en nieren. Ik ben geboren in Ter Beek, waar ik nog steeds woon met mijn ouders en zusje. Momenteel studeer ik facility management  in Amsterdam, met als specialisatie: ‘evenementen. En dat komt natuurlijk erg goed uit bij het organiseren van Lisse Draaft Door! 

In het dagelijks leven …
… moet je genieten! Dat doe ik dus ook zo veel mogelijk samen met mijn vriend Thomas en vrienden. Ik ben daarom veel te vinden op of rond het vierkant voor een drankje of etentje. Ook maak ik graag wandelingen met de hond en vind ik het heerlijk om te reizen. Evenementen organiseren is niet alleen mijn werk maar ook mijn grootste hobby, dit doe ik daarom ook zo veel mogelijk. Uiteraard bezoek ik ook vele evenementen!

Wat doe je bij de Harddraverijvereniging?
Met Henk van Dongen als vader kun je natuurlijk niet niks doen! Ik help daarom al een aantal jaar bij de voorinschrijvingen voor de evenementen en allerlei andere kleine dingen. Toen ik gevraagd werd om het Lisse Draaft Door team te versterken, leek het mij een mooie gelegenheid om een grotere bijdrage aan de leukste week van het jaar te leveren! Ik ga daarom met veel plezier en enthousiasme aan de slag binnen het team om er weer een mooi Lisse Draaft Door-feest van te maken.

Het mooiste moment van de Feestweek?
“Op uw plaatsen, 1 2 3 AF!” Iedereen kent het wel, het bekende geluid van de draverij. Dit is toch wel het mooiste moment van de feestweek. (Bijna) iedereen neemt vrij van zijn of haar werk om met zijn allen een biertje te doen en een gokje te wagen. Ook vind ik het superleuk om allerlei oude bekenden tegen te komen tijdens de feestweek om gezellig samen een biertje te drinken. Ik kijk er daarom naar uit om jullie allemaal weer te zien tijdens de feestweek en natuurlijk tot bij Lisse Draaft Door!

Jaarmarkt

Schrijf je hier in voor de jaarmarkt!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!