Nieuwsbericht

Het HDV Voorstelrondje: Cobi van der Wiel

12 juli 2019

Hallo! Ik ben…

Cobi van der Wiel. Moeder van een zoon en een dochter. Ik woon reeds 61 jaar in Lisse en ben fervent fan en lid van de HDV. Want zonder HDV geen feest. Ik woon midden in het dorp dus mag van heel dichtbij van alle feestelijkheden genieten.

In het dagelijks leven…
Ben ik in dienst bij de overheid. Tevens ben ik raadslid in Lisse voor de VVD. Wij dragen de HDV een warm hart toe en ondersteunen zoveel mogelijk de activiteiten. Ik ga graag op stap en vind een sociaal leven heel belangrijk. Hoe mooi past een HDV daarin ?

Bij de HDV doe ik…
Doe ik graag mee aan de diverse activiteiten. Zelf organiseer ik samen met Louise van der Zijden op maandagavond het klaverjassen bij Juffermans. Vorig jaar voor het eerst gedaan. Het leek vrij eenvoudig maar 100 man in de zaal was best een dingetje. Het ging gelukkig allemaal goed en ik kijk alweer uit naar de volgende klaverjasavond.

Wat is daar ’t mooiste aan?
Het lijkt niet zoveel wat je doet. Een avondje het klaverjassen organiseren. Maar met heel veel vrijwilligers kunnen alle taken mooi verdeeld worden. Het leukste ervan is dat je heel veel mensen spreekt en heel veel mensen blij maakt. Dat blijkt ook uit alle bedankjes die je na afloop krijgt. Ik heb best een tijdje de boot afgehouden omdat ik het altijd “druk” had. Maar als ik geweten had dat het zo leuk was en zo dankbaar werk had ik me veel eerder als vrijwilliger aangemeld.
Belangrijk tijdens de feestweek: lekker een biertje drinken, veel plezier maken, genieten, geen gedoe en elkaar wat ruimte gunnen. Mijn lijfspreuk: “doeslief” .

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!