Nieuwsbericht

Het HDV Voorstelrondje: Fred Bakker

2 augustus 2019

Hallo! Ik ben…

Fred Bakker

Fred Bakker, sinds 1996 inwoner van Lisse (geboren in de Zilk) en getrouwd met Petra. We hebben 2 kinderen Jop en Evi.

In het dagelijks leven…
Ben ik vrachtwagenchauffeur bij Bloemenbollengroothandel CS Weijers, waar ik al meer dan 27 jaar werk en met nog steeds heel veel plezier. Mijn grootste hobby is fotografie, wat ik ook al heel wat jaren graag mag doen en wat nu zelfs een klein gedeelte van mijn werk is geworden. Familie fotoshoots, maar ook voor bedrijven maak ik fotoreportages, ik maak daarnaast ook foto’s van evenementen en concerten, oa Buttonpop Lisse, symfonie orkest bollenstreek, dorpshart Lisse enz.

Bij de HDV doe ik…
Tja… de feestweek fotograferen natuurlijk !

Wat is daar ’t mooiste aan?
Samen met Kok van Luik en Rob van der Linden zijn wij als de razende reporters overal en nergens te vinden tijdens de feestweek, ik doe dit nu sinds 2017 (het derde jaar) en dit is best een drukke week voor ons om alles op de foto te zetten. Maar je ontmoet en spreekt zoveel mensen in deze feestweek, en dat maakt het zo leuk om te doen. Ik ben herkenbaar met een camera om mijn nek, dus wie weet tot ziens tijdens de feestweek !

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!