Nieuwsbericht

Het HDV Voorstelrondje: Jos van Berkel

16 augustus 2019

Hallo! Ik ben …

Jos van Berkel

Jos van Berkel en ben 61 jaar oud. Getrouwd met Natasja en heb een zoon Niels van 29 en een tweeling (Sven en Amber) van 28.
Ik ben geboren in Leiden, opgegroeid in Lisse en na 2 korte tussenstops in Noordwijkerhout en Hazerswoude-Rijndijk al weer 31 jaar woonachtig in de Blinkerd in Lisse.

In het dagelijkse leven…
ben ik werkzaam bij Network4Cars (Multimerken auto importeur en exporteur) in Nieuw-Vennep in de IT als Business Analist/Salesforce Administrator. Dit kan ik gelukkig fietsend af. Naast mijn werk probeer ik nog wat tijd te vinden voor mijn hobbies: fotografie en digitale fotobewerking, reizen en sporten (wielrennen). Mijn favoriete vakantieland is Thailand.

Bij de HDV doe ik…
al heel wat jaren diverse evenementen. Begonnen in de commissie van Aad Lagerberg en geholpen bij de vrijdagavondactiviteiten, het timmeren op het Vierkant op de zaterdag en de wandeltocht op de zondag. Het zal duidelijk zijn dat mijn vrouw in die tijd alleen met de kinderen de diverse HDV activiteiten moest bezoeken.
Nu al weer 19 jaar Bingo Master op de Bingo Dansavond op de maandagavond samen met Martin Randsdorp en Rob Buwalda. Deze 2 kanjers doen dit nu al 23 jaar. Dit is ieder jaar weer een geweldig feest! De afgelopen 2 jaar op de zaterdagavond ook bijgesprongen bij het paviljoen (entree-controle).

Wat is daar het mooiste aan?
Ik kan wel zeggen dat de HDV in mijn bloed zit. Mijn vader Arnold van Berkel is bij de HDV vele jaren actief geweest o.a. als secretaris en later als voorzitter. Het doet mij ook veel plezier dat het stokje nu weer wordt overgenomen door mijn oudste zoon Niels. Hij is inmiddels actief in de commissie publiciteit alwaar hij samen met andere medewerkers de HDV website beheert.
De feestweek is voor mij dus echt een van de hoogtepunten in het jaar. Ik kijk daar iedere keer weer naar uit met natuurlijk als klapstuk de Kortebaandraverij op de donderdag. Een gokje wagen en een biertje drinken met vrienden en bekenden. Wat wil je nog meer!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!