Nieuwsbericht

Het HDV Voorstelrondje: Monique Kortekaas

26 juli 2019

Hallo! Ik ben…

Monique Kortekaas

Monique Kortekaas 53 jaar en getrouwd met Rene. Wij zijn ouders van 2 volwassen kinderen namelijk Femke en Mark.

In het dagelijks leven…
Werk ik een aantal uur in de week bij Haco in Lisse waar ik meubels verkoop! Ons favoriete vakantieland is Macedonië en bij uitstek Amerika! Daar zijn we 1 keer geweest en dat heeft ons hart gestolen en hopen er snel weer naar toe te kunnen.

Bij de HDV doe ik…
Organiseer ik met nog twee andere vrijwilligers het Lissers Dictee.

Wat is daar ’t mooiste aan?
De harddraverij vereniging Lisse is mij met de paplepel ingegoten en ben dan ook al vanaf mijn 18de lid van deze mooie vereniging! Ik liep al een tijdje met het idee om iets te doen voor deze vereniging toen ik in de gesprek kwam met Henk van Dongen die het dictee altijd al organiseerde. Om hem te ontlasten heb ik het op genomen en waar ik met veel plezier mee bezig ben. Het is misschien maar een kleine schakel binnen deze vereniging maar vele handen maken tenslotte licht werk.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!