Nieuwsbericht

Het HDV Voorstelrondje: Rob van der Linden

5 juli 2019

Hallo! Ik ben….

Rob van der Linden

Rob van der Linden, 61 jaar en getrouwd met Elsbeth. Wij hebben 2 dochters en 2 kleinkinderen. Geboren Noordwijkerhouter maar inmiddels alweer meer dan 35 jaar woonachtig in Lisse.

In het dagelijks leven….
Na eerst 10 jaar actief in de fotografie werkzaam te zijn geweest en daarna bijna 25 jaar in de verkoop van professionele fotoapparatuur bij Capi-Lux-Vak en Eyes On Media in Amsterdam, volgde er eind 2017 een ontslag na reorganisatie. Maar gelukkig vond ik binnen 2 weken weer een leuke baan in de mooiste fotozaak van Nederland n.l. Cameraland in Alkmaar. Daar werk ik in de verkoop en behandel ik de B2B klanten. In mijn (schaarse) vrije tijd fotografeer ik graag, bezoeken we de kleinkinderen in Helmond, klus wat in het huis en loop ik hard bij de Spartaan. Gemiddeld 2 tot 3 keer in de week op de baan, in duin of op de weg. In april heb ik nog de marathon van Rotterdam gelopen welke, doordat het die zondag warm weer was, toch wel zwaar was. Bij de Spartaan doe ik ook wat vrijwilligerswerk, ik organiseer met mede lopers enkele loopjes voor het Spartaan Circuit, dit is een soort van wintercompetitie.

 

Bij de HDV…
Zit ik al weer geruime tijd in de commissie publiciteit. Samen met andere vrijwilligers in deze groep hou ik mij bezig met het maken van het HDV boekje, daarnaast begeleidt ik het drukken van de ledenkaarten. Sinds 2007 verzorg ik alle fotografie rondom de feestweek. Maar ook op andere momenten zoals bij de prijsuitreikingen en de ledenvergadering. In het begin deed ik dit alleen, maar gelukkig werken we al een aantal jaren met 3 fotografen ( Fred Bakker en Kok van Luik ) en komt er wellicht dit jaar een 4e fotograaf bij. Met meer dan 80 evenementen in de feestweek valt er ook veel te fotograferen !. De commissie publiciteit houdt zich verder bezig met de website, social media, sponsorwerving, ledenwerving en verdere promotie van de feestweek. Dit alles door een gezellig team met ieder weer zijn specialiteit.
Wat vind je het mooiste aan de HDV/Feestweek?
In 2007 kwam ik als vrijwilliger bij de HDV, voor die tijd was het enige wat ik bezocht de paarden wedstrijden in het Keukenhofbos en de Harddraverij. Nu kom ik op plaatsen waar ik nog nooit eerder geweest ben met overal vrolijke mensen. De feestweek begint voor mij op de donderdagavond met het openingsconcert en eindigt een week later met de prijsuitreiking van de harddraverij, met daar tussenin heel veel leuke evenementen. Een drukke feestweek met elke dag weer mooie momenten om te fotograferen. Natuurlijk ook een gezellige week waar ik vaak weer bekenden tegen kom. Tot september !

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!