Nieuwsbericht

Het is weer voorbij, (die mooie feestweek)

28 september 2018

Hoe snel gaat zo’n feestweek. Vorige week donderdag genoten we nog van het openingsconcert. Eric Waerts en het jeugdsymfonieorkest zetten met hun muzikale gasten Laura Trompetter en The Magic Mumble Jumble de toon voor de rest van de feestweek.

Lisse Draaft Door raakte voor ieder de juiste toon. De jeugd op de vrijdagavond, de korenliefhebbers op de zaterdagmiddag en de feestvierders op de zaterdagavond.
Zaterdag kon een ieder zich te goed doen aan de buitenevenementen. Zondag was dit door de regen minder het geval. Een drietal evenementen waren dan ook afgelast.

Dit jaar geen ballonnen meer bij de opening van de kermis. Fritsie Duikelaar was onze gastheer en na de poppenkast koos hij een van de kinderen uit die in de Flappentapper 10 winnaars uitkoos. Samen met een van de winnaars gaf hij het startschot (nou ja startsirene) voor de kermis.

De winnaar van de Draverij is Ruud Pools met Donate Groenhof. Donate Groenhof is terug van weggeweest. Zij bereikte door bijloting en een gelukkige halve finale, waarin favoriet Southwind Raptor twee keer galoppeerde, de finale. Hier versloeg ze Hero Baldwin. Southwind Raptor eindigde op een derde plaats.
De drukte langs de baan leverde een record totalisator op van 75.542,00 euro.

Nu zit de week er weer op. Het was er één van feesten en herdenken. Met zon en regen, maar bovenal één met heel veel plezier en saamhorigheid. Deze saamhorigheid brengt veel vrijwilligers op de been. Deze vrijwilligers waren van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in touw om de evenementen in goede banen te leiden. Heel veel dank hiervoor. Ook veel dank aan de EHBO. Verder bedanken we de gemeente en de kermis, de sponsors en iedereen die deze feestweek mogelijk heeft gemaakt.

Volgend jaar feesten we van 19 september tot en met 26 september.

Tot volgend jaar!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!