Nieuwsbericht

Het zit er weer op!

3 juni 2018

Ja en wat doe je dan de dag na de feestweek. Neem je een lekker ontbijt en ga je weer verder met de dagelijkse routine of ga je even uitwaaien op strand en laat je alle gebeurtenissen nog even door je hoofd gaan.

Ik heb voor het laatste gekozen en dacht vooral aan de grotendeels zonovergoten dagen. Op die dagen zag je tennissers in hemdjes, mensen in T-shirtjes op de solex en drumbands in vol ornaat marcherend in het dorp. De liedjes van Maan gespeeld door het Jeugdsymfonieorkest Bloembollenstreek gaan door mijn hoofd. Ook de beats van 538 en Wipneus en Pim komen weer boven drijven. De koopjes op de jaarmarkt en de gezellige quizzen en spelletjes. De vele terrasjes en dansen op ABBA en de disco train, de kermis en als laatste de verkeerde keuze tijdens de draverij.

Gelukkig waren er nog veel mensen op de been tijdens de draverij. Die lieten zich niet weerhouden door wat regen, nou ja, we waren wel blij dat het om een uur of vijf droog werd. De finalerondes konden daardoor droog bekeken worden. En zagen we allemaal hoe Sander LB met Manon Pools de sterkste combinatie van de dag was.

Al met al de hele week een fantastisch feest. De week eindigt voor de medewerkers van de technische commissie pas vandaag. Want terwijl heel Lisse verder feest, zorgen zij ervoor dat donderdagavond de baan weer wordt opgeruimd. Vrijdag slaan ze alle materialen weer op in de loods, om daarna met de commissie de week af te sluiten bij Teun. Natuurlijk willen we alle medewerkers en feestvierders bedanken voor een schitterende week. Volgend jaar zijn we weer van de partij. De laatste donderdag valt dan op 28 september. Trek er een week vanaf en dan beginnen we donderdag 21 september 2017 gewoon weer opnieuw.

Tot volgend jaar!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!