Nieuwsbericht

Indian Summer Weekend

3 juni 2018

Nazomeren in Lisse tijdens de Feestweek. Mooier kan je het niet krijgen

Het was dan ook goed toeven bij het palingtoernooi georganiseerd op de tennisclub. Ook de brommers  op de 1e Poellaan profiteerden van het mooie weer.
De Street parade werd onder het genot van een drankje op een terrasje goed bekeken. Respect voor de bands die in de warme zon ons vermaakten in hun warme pakken en in sommige gevallen, zware instrumenten. Extra respect voor Advendo uit Sneek die in hun act nog  sprongen ook. De muziek bleef mooi klinken. Een verder rondje door het dorp bracht ons de sterkste man van Lisse en het sprietlopen. Niet alleen veel deelnemers gingen te water, bij de laatste loper brak de spriet in tweeën.

Natuurlijk was het ook druk in het bos met het eventing en in de Poel bij het ringsteken met tractoren. Bij de Kindervreugd werd weer alles uit de kast gehaald om de jeugd te vermaken met doelschieten en de hindernisbaan. Bij de RTV kon voor de liefhebbers gestart worden voor de familiefietstocht.  De vroege vogels waren toen al lang en breed weer klaar met de viswedstrijden.

De zondag deed er qua weer nog een schepje bovenop. Het zag dan ook zwart van de mensen op het Raadhuisplein. Menigeen nam een kijkje bij de wielerronde of bij het ringsteken op ’t Vierkant. En stond je niets vermoedend even te genieten van het zonnetje had je ook zo maar de kans om de solexen van Have fun event in het dorp te treffen.

De terrassen liepen helemaal vol en in de avond de diverse horecagelegenheden waar er onder andere van Abba muziek genoten werd.

Vandaag kunnen we genieten van de jaarmarkt en vanavond de traditionele maandagavondspellen.

 

Veel plezier allemaal.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!