Nieuwsbericht

Ledenavond 2018

4 juni 2018

Elke 2e vrijdag van het nieuwe jaar staat gereserveerd voor de HDV-ledenavond. Dit jaar viel dat op 12 januari en waren we allemaal weer present in het ’t Poellhuys. De aankondiging voor de ledenavond is dit jaar weer via de email en de ledenkaarten verstuurd. En als je de tweede vrijdag van het jaar onthoudt, kun je de avond niet meer missen.

De ontvangst met koffie en intekenen is vanaf half 8. Om 8 uur begint het officiële gedeelte van de avond, de Algemene Ledenvergadering. Tijdens dit gedeelte vertelt voorzitter Tom Rooijakkers over het afgelopen jaar en het toekomstige jaar.  Secretaris Monique Ten Holter leest de verkorte notulen van de vorige ALV en het jaaroverzicht van 2017 voor. Beide verslagen wederom gemaakt door de heer Aad Lagerberg.

Ook zijn er beelden van de feestweek 2017. Van onder andere de kermis, die er iets anders uitziet door het nieuwe parkeerterrein op de Grachtweg. Er waren hierdoor minder attracties, maar het was overzichtelijk en bovenal gezellig. Er waren 2 hoofdsponsors. Meer online verkoop voor de evenementen in het paviljoen en weer 80 evenementen. In 2017 was het een jubileum voor de spellen op de maandagavond. De maandagavond commissie bestond 50 jaar. Het eerste boekje is uitgereikt tijdens de medewerkersmiddag. De eerste voorzitter de heer van der Kroft overhandigde het boekje aan de verenigingen van het eerste uur. Het boekje kwam ook voor de 50ste keer uit, en dat was terug te zien in de lay-out. Al met al een geweldige feestweek Veel zon, zelfs op de draverijdag. Een klein buitje aan het eind van de dag mocht de pret niet drukken. Zeker niet voor de kampioen van de dag, Vinking Cehere.

Na nog een aantal punten en de rondvraag is het officiële gedeelte dan rond 21:30 uur afgelopen. Tijd voor een oliebol (van de firma Brouwer) en een drankje onder muzikale omlijsting door de Afternooners. De jaarlijkse loterij leverde weer heel wat blije gezichten op.

We wensen u alvast alle goeds en gezondheid voor 2018.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!