Nieuwsbericht

Ledenavond

5 december 2018

Proost met ons op het nieuwe jaar!
Zet ‘m in je agenda: vrijdag 11 januari 2019 is de ledenavond van de Harddraverijvereniging in ‘t Poelhuys. We proosten deze avond graag met onze leden op een feestelijk nieuwjaar. We ontvangen jullie vanaf 19.30uur. Om 20.00 starten we met een kort jaarverslag waarin we terugblikken op een geslaagde Feestweek 2018.
Gezelligheid staat deze avond voorop dus na het jaarverslag kijken we, onder het genot van een hapje en een drankje, vooral vooruit op een prachtig 2019. Klets gezellig bij met andere leden of met de vrijwilligers en/of bestuursleden van de HDV. Uiteraard is er ook dit jaar weer een loterij waar je leuke prijzen kunt winnen.
De ledenavond is, zoals je misschien wel verwacht, speciaal voor onze leden. Maar: lid worden op de avond zelf kan natuurlijk ook. Ben je niet lid? Of heb je een vriend die niet lid is? Kom gewoon en proost gezellig met ons mee.
We gaan er een topavond van maken. Net als dat wij weer alles op alles gaan zetten om van ‘Feestweek2019’ een onvergetelijke week te maken. We zien je graag vrijdag 11 januari in ‘t Poelhuys. Tot dan!

Klik HIER voor de uitnodiging Ledenvergadering en HIER voor de notulen 119e ledenvergadering.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!