Nieuwsbericht

Lisse bedankt

3 juni 2018

Het dorp ziet er weer uit alsof er niets heeft plaatsgevonden. We weten allemaal beter. Een grandioze kermis en een 80-tal schitterende evenementen, het is allemaal gepasseerd in de afgelopen week. Dankzij de steun en inzet van onze sponsors en vrienden, de vele verenigingen die Lisse rijk is, de talloze ondernemers, de Gemeente Lisse, de ondersteunende hulpdiensten en de honderden vrijwilligers, zijn wij als vereniging in staat om de feestweek te organiseren.

Natuurlijk is de massale belangstelling van u als publiek, iedere dag weer, de kroon op ons werk. Uw belangstelling was niet alleen massaal maar ook gezellig en in een ontspannen sfeer. Heel hartelijk dank daarvoor.

 We hebben schitterend weer getroffen, op een cruciaal moment na.
Een extra compliment verdient een grote schare van enthousiaste toeschouwers die in werkelijk beestenweer onze deelnemers aan de spannende Kortebaandraverij bleven toejuichen. Het is ook door de pikeurs ervaren als hartverwarmend!

Het bestuur van de Harddraverijvereniging Lisse,

Tom Rooijakkers, Monique ten Holter, Harry Persoon, Henk van Dongen, Rene Slobbe, Cors van der Putten, Piet Ruigrok, Martijn  Van Noort, Rob Slootbeek, Rob Veldhoven

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!