Nieuwsbericht

Lisse Draaft Door maakt zijn belofte waar

23 september 2018

Een spetterend Lisse Draaft Door dit jaar. Het begon al donderdag met het weergaloze openingsconcert. Het paviljoen zat toen al helemaal vol en vrijdagavond kon er bijna niemand meer bij. Het begon vrijdag met jong slam voor de kinderen tot 15 jaar en

Slam 2018

aansluitend Slam FM voor de jongeren vanaf 15 jaar. Velen hadden hun kaartjes al in de online voorverkoop gekocht. Het werd dus heel wat scannen en leeftijdsbandjes uitdelen door de vrijwilligers bij de ingang.
Op zaterdagavond tijdens het 18+ feest was het een stuk rustiger, maar het was weer een ouderwets leuke avond met de band The Euro’s als gangmaker. Zij speelde lekkere dansbare meezingmuziek en maakte er met effecten als confetti, rook en vuur een mooie show van. Tussendoor was het podium voor Sidney Bisschoff. Deze Amsterdamse volkszanger is geïnspireerd door Andre Hazes en met zijn liedjes bracht hij de sfeer er goed in.
Het publiek genoot zichtbaar van deze avond en hopelijk kunnen we volgend jaar meer publiek verwelkomen. Want zo’n avond als deze willen we volgend jaar zeker weer!

Het Korenfestival was dit jaar voor het eerst. Als groot Korenliefhebber was de burgemeester aanwezig om samen met presentator Henk deze eerste editie te openen. Alle koren uit Lisse waren vertegenwoordigd en gaven een deel van hun repertoire ten gehore. Een hele leuke middag voor heel wat toehoorders.

Het weer zit dit jaar niet geheel mee. De solex en motortocht zijn afgelast. Helaas is er door de weersvoorspelling ook besloten om het ringsteken af te lasten.

Gelukkig zijn er nog genoeg activiteiten deze zondag en we hopen dat de regen niet teveel in de weg blijft zitten. Veel plezier allemaal.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!