Nieuwsbericht

Lisse Draaft Door

3 juni 2018

Muziek om het weekend mee te beginnen. Beter kan je het niet verzinnen wat mij betreft. Heel veel Lissers dachten er net zo over. Om te beginnen de jeugd. In het Paviljoen en in de speeltuinen Kindervreugd en Marijke was de vooravond voor hen gereserveerd. En ze kwamen in groten getale. Bij Marijke was het DJ Djeff die ruim 100 kinderen op de dansvloer hield. Een gezellige boel."LDD

Op ’t Vierkant bracht Da Capo een concert ten gehore. Vele belangstellenden kwamen hierop af en de terrassen liepen gezellig vol. De oudere jeugd die nog niet naar huis wilde, kon hierna terecht in de diverse horecagelegenheden voor live muziek.

In de Taveerne was het weer Bloed, Zweet en Tranen. Het Nederlandse lied wordt hier eer aan gedaan, of soms toch niet.

De jeugd vanaf 16 jaar was natuurlijk niet vergeten. Na Jong Slam, was het nu tijd voor de echte Slam. In de online voorverkoop waren er al 1200 kaarten verkocht, dus dit beloofde een drukke boel te worden. Aan de kassa stond nog een flink aantal jonge bezoekers. Ook hier een grote opkomst. De jeugd ging helemaal los en de DJ’s van Slam hadden er dan ook veel plezier in. Om 01:00 was het dan toch tijd om te stoppen en kon het paviljoen worden opgeruimd "LDDvoor nog een avond Lisse Draaft Door. Nielson komt optreden, dat wilt u toch niet missen.

Naast muziek was er tijd voor pokeren, zaalvoetbal, tafeltennis, de autopuzzelrit en als nieuw evenement de filmquiz.  De Drijf-Inn film ’s middags in de Waterkanten was een prima relaxed opwarmertje.

Vandaag wordt een mooie dag. In het Gemeentehuis wordt er al gezwoegd op het door Jeannette Loos gemaakte dictee. Dit jaar haakt zij in op Lisse2030 en de daarbij horende afvalscheiding. Hier kun je veel moeilijke woorden uithalen bleek wel toen het dictee werd voorgelezen door Astrid Hoogervorst.

Nog meer zwoegers kun je vinden op ’t Vierkant. Nou ja, zwoegen, ontspannen schilderen is natuurlijk de benaming. Alhoewel je wel af en toe een uitgestoken tong van de inspanning voorbij ziet gaan.  Verder zijn ze al begonnen in het bos met het eventing en gaat zo het sprietlopen van start.

Genoeg te doen, veel te veel om nu te vermelden. Veel plezier allemaal.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!