Nieuwsbericht

Medewerkersmiddag 25 augustus 2018

26 augustus 2018

Bij bierbrouwerij Klein Duimpje, net in Hillegom, presenteerde de HDV op 25 augustus het eerste boekje van de feestweek. Naast de presentatie was dit ook de uitgekozen plek voor de medewerkersmiddag.

Na de ergste buien nam voorzitter Tom Rooijakkers het woord. Hij eerde allereerst de 3 leden die ons helaas zijn ontvallen. Dit waren oud-bestuurslid Henk van der Kroft in februari, bestuurslid Rob Slootbeek in juli en recent in augustus Piet van Dijk
De uitreiking van het nieuwe boekje was dit jaar aan René Stembert en Karel van Dongen. Deze twee oud-bestuursleden hebben met passie en nauwkeurigheid het archief georganiseerd en gedigitaliseerd. Veruit het grootste deel is inmiddels geklaard. Er staan al heel wat oude foto’s op onze site.
Hierna werd de medewerker van het jaar bekend gemaakt. De eer viel dit jaar te beurt aan Eric van Wieringen. Eric is al jaren actief bij de Harddraverij. Je kunt hem o.a. vinden bij de Ik hou van Lisse Quiz en bij de skelterbaan op zondag. Verder helpt hij waar nodig en dit jaar heeft hij een nieuwe evenement, nl de laarzenpadwandeling.
Dit jaar 2 dames die zijn verkozen tot aanstormend talent van 2018. Dit zijn Cynthia van Dongen en Claudia Mens. Beide al een aantal jaar actief bij Lisse draaft door. Gefeliciteerd allemaal!
Komende week worden de boekjes in Lisse en Lisserbroek verspreid. De voorinschrijving is op 6 september in Floralis. Vanaf 7 september is online inschrijven mogelijk. Nu nog even wachten en dan zien we u graag tijdens de feestweek die begint op 20 september.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!