Nieuwsbericht

Nazomerfeesten in Lisse

3 juni 2018

In plaats van najaarsfeesten, hebben we het afgelopen weekend genoten van de nazomerfeesten."Sprietlopen

Het mooie weer kwam vooral van pas bij het sprietlopen, waar menigeen een nat pak opliep. Het nieuwe Duo sprietlopen bracht wel 6 koppels op de spriet. Helaas is het geen van de koppels gelukt elkaar te passeren, laat staan droog over te komen.  Aan Mirjam de Kuiper lag het niet.  Bij het droog oefenen was het namelijk wel gelukt om elkaar te passeren. Volgend jaar zien we graag of zij die bewering met water onder haar ook nog volhoudt.

Het mooie weer bracht veel Lissers op de been zaterdag en zondag. Knutselen en vissen met een zonnetje brengt vast betere prestaties voort. Overal was het gezellig druk. Dat ondervonden ook de diverse drum en showbands tijdens de Streetparade. Voor hen was het gezellig dat er zoveel mensen stonden te kijken.  Tijdens de taptoe op het hoofdveld bij FC Lisse lieten ze hun muzikale talenten weer schitteren. Leuk om te horen dat we zo’n goede band in het dorp naast ons hebben. Adest Musica uit Sassenheim behaalde tijdens het Wereld Muziek Concours in 2017 een 2e en een 4e plaats. Tevens kregen ze de publieksprijs.

In het Paviljoen was zaterdagavond de beurt aan Nielson. Er  waren niet zoveel bezoekers als bij Slam op de vrijdag, maar  het paviljoen was goed gevuld en de sfeer uitstekend.  The Guilty six bracht het publiek na Nielson ondanks wat pijn in de oren, een goede show ten gehore.

Zondagochtend was het lekker wakker worden bij Sunday Morning Jazz in de Heerekamer. Dit evenement was op het laatste moment verplaatst in verband met de kou in het Paviljoen. De band en de bezoekers vonden die een uitstekend idee. Volgend jaar maar direct zoiets bij de horeca plannen. De vroeg uit de veren  vogels konden lekker wakker  worden in het Keukenhofbos. De familiewandeltocht trok dit jaar meer dan 1500 deelnemers. Een record. Of dit alleen aan het mooie weer is toe te schrijven of de nieuwe bewegingsnorm laten we in het midden.

De wielerronde en de diverse evenementen op het Raadhuisplein werden weer druk bezocht door de gezinnen uit Lisse en omstreken. Op een gegeven moment was er bijna geen doorkomen aan. Ook dit jaar ontbrak ook het ringsteken op de Heereweg niet. Vanaf de volle terrassen was het een lust voor het oog.

Voor velen eindigde de middag bij de Horeca. Bij Soul Beach in Haven4 werd volop gedanst en ook ABBA in de Gewoonste Zaak trok een hoop bezoekers.  Restaurants en bezorgdiensten draaiden  overuren in de vroege avond.

Al met al een geweldig weekend. Vandaag lekker shoppen op de jaarmarkt en vanavond genieten van de maandagavondspelen. Ik kan u verzekeren dat er mooie prijzen zijn, dus ga ervoor.

Verder is er cabaret, bingo, karaoke, country dance en muziekquiz. 

Veel plezier!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!