Sponsoring

Onze vereniging kent verschillende mogelijkheden waarop u ons kunt steunen:

  • als hoofdsponsor
  • als vriend
  • het "kopen" van een evenement
  • reclame uitingen tijdens de kortebaandraverij
  • door paardsponsoring
  • het plaatsen van een advertentie

Op welke manier u ons ook steunt, wij streven ernaar om met onze sponsors een langdurige samenwerking op te bouwen. Heeft u interesse in een of meerdere mogelijkheden dan kunt u via publiciteit@hdv-lisse.nlcontact met ons opnemen ((klik hier voor onze brochure in pdf-formaat) . 

Hoofdsponsor
Als hoofdsponsor bent u 1 van de 6 bedrijven die wij deze exclusiviteit kunnen bieden. De 6 bedrijven kunnen onderling geen directe concurrent van elkaar zijn. Wij bieden u een uitgebreid podium waarop u zich als bedrijf kunt presenteren.

Vriend
Op dit moment worden wij ondersteunt door een 50-tal bedrijven. Wij begroeten graag nieuwe vrienden. Met uw bijdrage kunnen wij onze grootse feestweek met een rijke variatie in evenementen organiseren. Als vriend ontvangt u onder andere een uitnodiging voor ons openingsconcert en voor de VIP room tijdens de kortebaandraverij. Natuurlijk bieden wij u volop mogelijkheden om te netwerken. Verder bieden wij onze vrienden interessante mogelijkheden om reclame te maken.

Het "kopen" van een evenement
Het is mogelijk uw naam exclusief te binden aan een evenement. Hiervoor zijn een beperkt aantal evenementen beschikbaar.

Reclame uitingen tijdens de draverij
U kunt van ons een banner kopen met uw bedrijfsgegevens. Deze banner krijgt een plaats langs de route van de kortebaandraverij. De kosten zijn € 200,--.

Paardsponsoring
U kunt uw naam verbinden aan een van de paarden die meedoen aan de kortebaandraverij. Uw bedrijfsnaam wordt omgeroepen telkens wanneer het paard moet starten. Hiervoor dient u zich uiterlijk 22 september bij ons aan te melden. Paardsponsoring kost € 150,--. ex. btw

Het plaatsen van een advertentie
In ons programmaboekje zijn 32 pagina beschikbaar voor het plaatsen van advertenties van het formaat 1/8, 1/4, 1/2 en 1/1. Het boekje wordt verspreid eind augustus in een oplage van 10.000 stuks. De advertentie wordt in full-color afgedrukt. De prijzen zijn resp.  € 85,--,  € 145,--,  € 275,-- en € 530, -- excl. Btw. 

Klik hier voor het aanmelden van een advertentie