Nieuwsbericht

Pakkend nieuws! Ook Cremer Speciaal Machines B.V. te Lisse blijft dit jaar als hoofdsponsor aan onze vereniging verbonden!

29 mei 2021

Cremer is in ruim 70 jaar uitgegroeid tot markt leidende aanbieder van hoogwaardige tel- en verpakkingsoplossingen. Zij bedienen wereldwijd klanten in de farmaceutische industrie, food en non-food industrie en natuurlijk de bloembollensector.

De vorige eigenaar, Fred Cremer, was al jaren een trouwe bondgenoot van onze feestweek. Ondanks dat het bedrijf in andere handen is overgegaan, blijft het bedrijf onder de naam Cremer Uhlmann Group ons ondersteunen.

Dochter Suzanne Cremer, die nog een functie binnen het bedrijf bekleedt, deelt het enthousiasme van haar vader. Als Noordwijkerhoutse weet zij als geen ander hoeveel een vereniging van onze omvang voor een gemeenschap kan betekenen.

Zij zegt hierover: “Ik ben nog niet helemaal bekend met Harddraverijvereniging Lisse maar, het kan niet anders dan dat jullie club van grote betekenis is voor Lisse. En, wat mijn vader ook altijd zei, er werken zoveel mensen bij ons die in Lisse wonen en fervente feestweekgangers zijn, dat wij er ook niet omheen kunnen de vereniging een warm hart toe te dragen.”

Tel uit je winst! En dat doen wij zeker. Bedankt Cremer Uhlmann Group.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!