Nieuwsbericht

Prijsuitreiking feestweek 2017

3 juni 2018

Op 4 november 2017 was de laatste actie van de feestweek 2017. was tijd voor de prijsuitreiking van de ballonnenwedstrijd en de puzzel van het harddraverijboekje."Prijsuitreiking
De prijsuitreiking van de ballonnenwedstrijd was in Speeltuin Marijke. Van de ruim 900 opgelaten ballonnen waren er ruim 30 kaartjes terugontvangen. De 10 ballonnen die het verst zijn gekomen krijgen een prijs. Dit jaar was de wind richting België. Er waren 3 ballonnen die dezelfde afstand hadden afgelegd en daarom waren er ook 3 eersteprijswinnaars. Dit waren Linn Versluis, Davy Rozenbroek en Esperance. Hun ballonnen hadden maar liefst een afstand van 219,4 km afgelegd.  Voor alle 10 de prijswinnaars waren er leuke prijzen.

"PrijsuitreikingDe prijsuitreiking van de puzzel was aansluitend bij Toerkoop Reisburo van Rooy. De puzzel is nog steeds populair en zelfs de eerste dag dat het boekje in de bus valt zijn er al fanatieke puzzelaars die de uitkomst diezelfde dag inleveren. Van de  ruim 400 inzendingen kwam  Dennis Schrama als winnaar uit de bus.  Samen met zijn vrouw en dochter kwam hij naar Toerkoop Reisburo van Rooy om de mooie reischeque van 200 euro op te halen.  Ze waren pas terug van een mooie reis, maar komen zeker gauw naar het reisburo om een stedentrip te boeken. Volgend jaar weer nieuwe kansen.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!