Nieuwsbericht

Prijsuitreiking feestweek 2018

4 november 2018

Op 3 november 2018 zit de feestweek 2018 er na de prijsuitreiking definitief op.
De prijsuitreiking was wederom in Speeltuin Marijke. Dit jaar echter geen spanning meer van afstanden voor afgelegde ballonnen, maar waren er prijzen voor kinderen wiens naam getrokken was in de Flappentapper tijdens de opening van de kermis. Fritsie Duikelaar was onze gastheer die na een poppenkastvoorstelling er samen met een van de toeschouwers voor zorgde dat er prijzen konden worden uitgedeeld. Uiteindelijk waren er acht gelukkigen die hun prijs kwamen ophalen.

Daarnaast dit keer drie volwassenen die een prijs kwamen ophalen. Dit waren prijzen voor de fotowedstrijd die in samenwerking met Dorpshart Lisse was georganiseerd. De drie winnaars waren zeer content met de aangeboden waardebonnen voor de winkels in het dorp. Een van de winnaars was nog geen lid van de HDV, maar beloofde dit direct te gaan regelen.

Prijswinnaars familiepuzzel 2018

De prijsuitreiking van de puzzel was aansluitend bij Van Rooy Reizen. Dit jaar wederom ruim 400 inzendingen die via internet en gewone post waren ingeleverd. De winnaar was de familie van Nobelen. Deze familie met vader, moeder en twee kinderen kwam opgetogen naar Van Rooy Reizen om de mooie reischeque van 200 euro op te halen. Waarschijnlijk wordt het een trip naar Disneyland, want daar had de zoon wel oren naar. Ze hebben nog even tijd om hierover na te denken.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!