Nieuwsbericht

Prijsuitreiking puzzel bij Toerkoop Reisburo van Rooy.

3 juni 2018

Op 29 oktober 2016 was de prijsuitreiking van de puzzel van het harddraverijboekje. De puzzel is al ruim 40 jaar een onderdeel van het boekje. Dit jaar hadden de trouwe puzzelaars al gauw door dat er een woord ontbrak. Na rectificatie in de krant en op sociale media leverde dit toch nog ruim 400 goede antwoorden op. Jamie van der Zaal kwam na de zorgvuldige trekking door de commissie publiciteit als eersteprijswinnaar uit de bus.

Op het moment van het invullen van de puzzel was Jamie nog in verwachting. Vanmorgen had ze echter de nieuwe baby en haar moeder meegenomen voor de prijsuitreiking. Voorzitter Tom Rooijakkers overhandigde haar de mooie bloemen en Leo van Rooy de cheque van 200 euro. Jamie was superblij met de cheque, want ze wil met haar jonge gezin de winterzon opzoeken. Ze beloofde Leo van Rooy om dan ook gauw de cheque te komen inwisselen.

Volgend jaar komt er weer een puzzel in het boekje en Leo van Rooy beloofde nu al om ook dan weer een cheque ter beschikking te stellen. Een mooie insteek voor de puzzelaars van volgend jaar.

Prijswinnaars familiepuzzel 2016

1. Jamie van der Zaal
2. Angelique van Dijk
3. Carla Janmaat
4. Lenie Verhaar
5. Coenders
6. J.P.M. van Amsterdam
7. Debbie van Gerven
8. Mw. Van Amsterdam
9. Annemarie Koppert
10. Ina Hoekstra

 

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!