Nieuwsbericht

Save the date!

25 augustus 2020

3 september 2020 komt ons boekje in PDF formaat op de website. Compleet met puzzel en sponsoruitingen en natuurlijk alle evenementen die onder voorbehoud vanaf 17 september doorgaan. Een gedrukte versie is onder de huidige omstandigheden niet mogelijk en het boekje blijft een “work in process”, want het zou zo maar kunnen dat er op het laatste moment nog aanpassingen moeten worden gedaan in verband met coronamaatregelen.

Wel is er dit jaar weer een fototentoonstelling met prijsvraag in het dorp. In verschillende etalages worden foto’s op posterformaat tentoongesteld. De fototentoonstelling staat vast stil bij het jubileumjaar 2022. Dan bestaat de HDV 150 jaar.
In de etalages van deelnemende winkeliers in Dorpshart Lisse staat één historische foto van de feestweek met een letter. Deze letters vormen samen de oplossing voor een zin.
Meer informatie kunt u vinden op www.hdv-lisse.nl en www.dorpshartlisse.nl
Het is nog even aanpoten tot 17 september, maar wij hebben goede hoop dat we in deze bescheiden vorm u toch een mooie feestweek kunnen aanbieden. Alvast veel plezier gewenst!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!