Nieuwsbericht

Schot in de Roos! Huwelijksaanzoek op de Kermis.

3 juni 2018

"fotoPrecies tien jaar geleden leerden Nigel Siebelt en Petra Hellenberg elkaar kennen. En niet in de kroeg of op school. Nee, het begon allemaal tien jaar geleden op de kermis in Lisse. Dat was dan ook niet lang nadenken voor Nigel waar hij zijn Petra ten huwelijk zou vragen.  “Twee weken geleden waren we bij de kermis in Hillegom en toen kwam dit plannetje een beetje in mijn hoofd. Petra wil al een tijdje graag trouwen en dit leek mij een mooie manier haar te vragen. Het moest gewoon zo zijn!”, aldus Nigel, die toegaf dat hij best een beetje zenuwachtig was van tevoren.

Met de familie gingen ze eerst poffertjes eten, vervolgens een rondje op de kermis. En zoals altijd even ‘een foto schieten’ bij de schietsalon."foto

 Maar dit keer was het geen gewone foto. Dit was al afgesproken met de mannen van de schietsalon. Die hadden een heel bijzondere foto al klaarliggen. Op de foto stond Nigel met hun zoontje Sem met de vraag: Wil je met papa trouwen? Petra was vol verbazing. Nigel pakte een ring tevoorschijn en op zijn knieen, temidden van een steeds enthousiaster wordend kermispubliek, vroeg hij Petra ten huwelijk. En natuurlijk zei ze ja!

Petra zag het totaal niet aankomen. “We maken dit rondje altijd, ook altijd even bij het schieten. Maar ik moest wel ineens naast hem komen staan, dat was wel vreemd”. Sowieso had ze niet gedacht dat Nigel zoiets zou bedenken voor een aanzoek. “Ik dacht eigenlijk dat hij het gewoon thuis een keer zou vragen ofzo. Maar dat hij echt een heel plan heeft voorbereid vind ik heel bijzonder”. En bijzonder was het zeker. Aanwezige familie en vrienden feliciteren het paar volop en ook andere ‘vreemde’ aanwezige kermisgangers applaudiseren en joelen. Stralend maken Nigel en Petra met hun zoontje Sem hun traditionele rondje op de kermis af. Maar dan nu net even anders dan anders.

Wat een geweldig romantisch moment op de woensdagavond van de Lisserse kermis. En dat bewijst maar: waar de kermis allemaal wel niet goed voor is … Pas maar op wie je tegen het lijf loopt deze week, het kan zomaar eens de ware zijn ;)!

"3

"4

 

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!