Nieuwsbericht

Tonny Reemer is een kermisexploitant van het eerste uur.

3 juni 2018

Geboren in Bergen op Zoom in een echte kermisfamilie. Het familiebedrijf is al bijna 100 jaar oud. Zijn broer is nu verantwoordelijk voor het lunapark."Reemer.jpg"

Sinds zijn 21ste jaar is hij constant onderweg met zijn attractie de Botsauto’s. Die attractie was toen aangeschaft door zijn ouders. Sinds 1969/1970 hij op ook de Lissesse Kermis.  In die tijd was de kermis nog op het boerenland waar nu de Dirk gevestigd is. Ook heeft hij nog meegemaakt dat de kermis nabij het Keukenhofterrein was. In Lisse wordt echt kermis gevierd. We doen niet onder voor de feesten in Brabant. Dat maakt de Lissese kermis ook zo leuk voor hem. Ook het in ontvangst nemen van het eerste boekje in 2015 laat al zien hoe warm de band met Lisse is.

Het kermisseizoen loopt van maart tot eind oktober. In de wintermaanden is er tijd voor onderhoud, planning voor het nieuwe jaar en hier en daar met bijvoorbeeld een eetkraam de kerstmarkten bezoeken.

Zijn werk is zijn hobby. De botsauto’s zijn altijd in trek op de kermis en hij heeft er nog elke dag plezier in. Op de kermis heeft hij ook een adviserende rol wat betreft de opbouw en verpachting in de verschillende plaatsen.

Sinds 2 jaar doet Tonny het wat rustiger aan. Hij heeft een compagnon en heeft de dagelijkse uitvoering een beetje uit handen gedaan. Hierdoor kon hij vorig jaar ook eens zelf zien wat de draverij nu precies inhield. En natuurlijk een klein beetje inzetten.

Volgend jaar is hij weer van de partij.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!