Nieuwsbericht

Twee hoofdsponsoren tekenen voor sponsorschap 2018

5 juni 2018

Voor maar liefst de vijfde keer op rij is autohandel en garagebedrijf Schneider hoofdsponsor van de Feestweek. Hiermee gaat dit oerLisserse bedrijf een jubileum in aan sponsoring van de Feestweek. En wat zijn we ook dit jaar weer blij dat zij de mooiste week van Lisse willen steunen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: zonder hoofdsponsoren zouden we niet zo’n mooie feestweek voor jullie kunnen organiseren. We zijn dan ook erg trots  dat Schneider ook dit jaar weer er weer bij is.

Hoofdsponsor zijn is ‘vanzelfsprekend’!

Naast garagebedrijf Schneider hebben we nog een andere oude vertrouwde hoofdsponsor erbij. Voor het vierde jaar op rij is ook Cremer weer hoofdsponsor van de Feestweek Lisse. Wat ontzettend fijn dat ook dit enthousiaste bedrijf een trouwe sponsor blijkt die al jaren onze, en ook jullie (!) Feestweek wil steunen. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

En dan met name ook vanwege het enthousiasme waarmee eigenaar Fred Cremer het hoofdsponsorschap naar eigen zeggen ‘als vanzelfsprekend’ weer heeft ondertekend. Zelf woont hij niet eens in Lisse maar vele medewerkers van zijn bedrijf dragen Lisse en dús de Feestweek een ontzettend warm hart toe. Dit is voor hem dan ook dé reden om deze gezelligste week van Lisse te sponsoren. En die reden maakt ons dan ook extra trots.

Heb jij ook interesse in het sponsoren van de Feestweek of wil je meer informatie over de mogelijkheden van sponsoring? Check de verschillende sponsorpakketen HIER.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!