Nieuwsbericht

Uitnodiging HDV Ledenavond 13 januari 2017 in ’t Poelhuys

3 juni 2018

De Harddraverijvereniging Lisse en omstreken nodigt alle leden en aspirant-leden uit voor de jaarlijkse ledenavond. ’t Poelhuys, ontvangt u vanaf 19:30 met koffie. Om 20:00 uur is het tijd voor de "jaarvergaderingverkorte jaarvergadering. De agenda van de jaarvergadering kunt u vinden op de website. Rond 21:00 uur serveert de familie Brouwer de traditionele oliebol en houden we de trekking van de loterij. Dit alles onder muzikale omlijsting van de Lissese zangeres Anouk Kragtwijk en gitarist Jan van Til. Anouk studeert aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Ze houdt van verhalen vertellen, schrijven, sketches maken en zingen. De sketches zijn meer maatschappelijk en de liedjes meer persoonlijk getint. Ze schrijft nu aan haar eigen theaterprogramma dat we in september 2017 kunnen bewonderen in Floralis. Op de ledenavond zingt ze samen met Jan van Til, troubadour/zanger-gitarist.

Jan van Til heeft een uitgebreid en gevarieerd repertoire en naast concerten maakt hij muziek voor allerlei gelegenheden, zoals bruiloften, recepties en persoonlijke feesten.

De uitnodiging voor de ledenavond stond op uw lidmaatschapskaart. U ontvang dus geen aparte uitnodiging voor deze avond meer. Als u nog geen lid bent, dan kunt u dit op deze avond worden. Voor slechts 10 euro steunt u onze vereniging en kunt u gezellig mee feesten op de ledenavond.

Tot 13 januari 2017.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!