Nieuwsbericht

We gaan beginnen!

21 september 2018

Ja, we gaan beginnen. Met het wapperen van de harddraverijvlag voor het gemeentehuis weet iedereen weer dat het tijd is voor een feestje.
Die vlag werd voorafgaand aan het openingsconcert overhandigd door voorzitter Tom Rooijakkers aan burgemeester Lies Spruit.

Het openingsconcert werd druk bezocht. Het Jeugdsymfonieorkest Bloembollenstreek, onder leiding van dirigent Eric Waerts had dit jaar voor ons wellicht onbekende, maar hele leuke muzikale gasten. Percussiartiest Laura Trompetter schitterde samen met het Jeugdorkest in de The Typewriter van Leroy Anderson. Als percussieartiest bespeelde zij de typemachine als een volleerd typiste. Hierna speelde zij 2 stukken op een marimba. Een keer zelfs met 4 stokken. Ze speelde natuurlijk ook samen met het jeugdorkest. Conquest of Paradise kreeg door haar roffels een nieuwe dimensie.
Na de pauze was het tijd voor The Magic Mumble Jumble. Deze band, met zijn veelzijdige artiesten, neemt je mee naar een andere wereld. Ook samen met Laura Trompetter op de Amerikaanse trommel werd het publiek op de banken getrokken.

Naast het concert waren de koersballers en zaalvoetballers al weer actief. En ook in De Greef was er drukte met de Pubquiz. Voor komende week staan nog vele evenementen op het programma. We hopen u graag te zien bij deze evenementen.

Heeft u de foto’s van de Harddraverij in ons Dorpshart al gezien? In 29 etalages zijn foto’s op posterformaat tentoongesteld. De fototentoonstelling ontstaan om vast stil te staan bij het jubileumjaar 2020. Dan bestaat de HDV 150 jaar. Aan deze tentoonstelling is ook een wedstrijd verbonden.
Wat te doen: in de etalages van deelnemende winkeliers in Dorpshart Lisse staat één historische foto van de feestweek.
Naast deze foto staat een bordje met informatie over de foto én een omcirkeld nummer. Noteer de nummers van alle foto’s die u ziet en tel de nummers bij elkaar op.

Mail de uitkomst (de som van de getallen) voorzien van uw naam, adres en telefoonnummer naar: info@dorpshartlisse.nl vóór zaterdag 29 september a.s.
Of lever de uitkomst van de wedstrijd in bij de VVV met uw naam, adres en telefoonnummer
o.v.v. Fotowedstrijd HDV. Meer informatie kunt u vinden op www.hdv-lisse.nl en www.dorpshartlisse.nl

We wensen u veel plezier en gezelligheid deze week!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!