Nieuwsbericht

Zonnige Kermis

3 juni 2018

Eindelijk is het dan zover. De kermis is geopend. Dit jaar op zijn vertrouwede plek, maar wel op de vernieuwde Haven. Het ziet er gezellig en overzichtelijk uit. Onze fotograaf is zelfs in de zweefmolen gekropen om het geheel op de foto te zetten.

"overzicht_kermis2017.jpg"

Alvorens dit kon, werd de kermis officieel geopend. Dit jaar viel de eer te beurt aan Hanne van Gerven. Hanne is 12 jaar en is al jaren lid bij FC Lisse. Zij speelt in de D4 en is al "Openingeen paar keer uitgenodigd door de KNVB. Met het Leeuwinnen succes van afgelopen zomer, hopen we natuurlijk dat dit voor Hanne ook zo zou kunnen lopen. Ze speelt nu bij de jongens, maar alle meiden aan de top zijn bij de jongens begonnen. Nadat Hanne de kermis had geopend en alle ballonen de lucht in waren gelaten, ging het direct los op de kermis.

Vandaag is de kermis geopend vanaf 13:00 uur. Verder is er poppendokter en Opa-Oma-Kleinkind bingo en Kinderspelen in de Kindervreugd. Vanavond kunnen we nog genieten van de lampionnenkinderoptocht onder begeleiding van jong Floraband, Jong Adest Musica en Da Capo. De ouderen maken kunnen zich daarna vermaken tijdens het avondje uit in Lisse.

Morgen is het tijd voor het hoogtepunt van de week, de draverij. De loting is gedaan en de paarden zijn bekend. Onze eigen Rob Slootbeek doet dit jaar weer mee, met paard 23.

Veel plezier allemaal.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!