Nieuwsbericht

Zonnige start Feestweek.

3 juni 2018

Een heerlijke dag gister en goede weersvooruitzichten voor de rest van de week.

Het paviljoen was met behulp van vele vrijwilligers weer opgebouwd en dus tijd voor Lisse Draaft Door. Er was een grote opkomst bij het openingsconcert "HDV_2017_openingsconcert_Petermet het Jeugdsymfonieorkest Bloembollenstreek, het paviljoen zat helemaal vol. Na de officiële plichtplegingen, waarbij de HDV-vlag wordt overhandigd aan de burgemeester, was het de beurt aan Eric Waerts. Voor de pauze bracht het Jeugdsymfonieorkest mooie stukken van Beethoven en Ippolitov-Ivanov ten gehore. Hierna volgde een gastoptreden van gitarist Peter van der Ent. Samen met het JO speelde hij het Adagio uit “Concierto de Aranjuez” van Joaquin Rodrigo. Een prachtig stuk dat al een tijd op de verlanglijst van de Maestro stond.

 In navolging van vorig jaar waarbij de klassieke muziek gemengd werd met de popmuziek van Maan, was nu de vrouwen Rockband Steam uitgenodigd. Na de pauze was het een heerlijke mix van coverhits van de Beatles tot aan Gloria Gaynor.

Het concert was niet de enige activiteit gisteren. De koersballers en zaalvoetballers waren al actief. Nieuw dit jaar was de Pubquiz in de Greef. Voor komende week staan nog vele evenementen op het programma. We hopen u graag te zien bij deze evenementen. De maandagavondspelen worden dit jaar voor de vijftigste keer georganiseerd. Er zijn oude bekende evenementen, zoals het kaarten, sjoelen en tafeltennissen, maar ook nieuwe zoals trefbal in Ter Specke.

Het weekend eerst tijd voor muziek en samenzijn. We wensen u veel plezier en gezelligheid deze week!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!