Nieuwsbericht

12 juni Familiefietstocht

6 juni 2022

In het kader van ons 150 jarig bestaan organiseren wij op 12 juni een familiefietstocht.
Lisse is gewend dat de Harddraverijvereniging in actie komt in de laatste week van september, maar dit jaar, het jubileumjaar zijn wij ook in mei en juni actief.
Tijdens de fietstocht doe je allerlei locaties in Lisse aan waar vooral voor kinderen leuke activiteiten worden georganiseerd. Bijna alles is gratis, een enkele versnapering zal tegen betaling zijn.
Starten kan vanaf 09:30 uur bij de door u aangegeven startlocatie. De eindtijd van de familiefietstocht is om 16:00 uur. Schrijf zo spoedig mogelijk in; want vol is vol.!! Klik hier om in te schrijven (tot 10 juni mogelijk). De ingeschreven kinderen ontvangen dan een deelnemerskaart.

De onderstaande organisaties doen mee, en bij elk van hen kan je starten met de tocht, De adressen van alle deelnemende organisaties zijn te vinden op de site van de Harddraverijvereniging.

Met de deelnemerskaart kunnen kinderen meedoen aan de volgende evenementen:

Bij speeltuin de Bijenkorf is een springkussen en wordt er geschminkt,
In speeltuin Marijke kan geknutseld worden,
Les Boules Fleuries organiseert een spel met blikken en ballen op een echte jeu de boules baan.
De Lissesche IJsclub verzorgt eendjes vissen, een leuke opstelling om foto’s bij te maken én daar zijn ook de optredens van Flores. De aanvangstijden van de optredens zijn: 11:30/13:30/15:30
Speeltuin Kindervreugd combineert de activiteiten met hun eigen jaarlijkse open dag. Er zijn diverse spellen te doen én er wordt aan de deelnemende kinderen een gratis ijsje uitgedeeld.
Bij ‘t Huys Dever is een middeleeuwse beroepen manifestatie en ook hier, voor de deelnemende kinderen, om te snoepen gratis popcorn.
Scouting Graaf van Lynden organiseert een speurtocht, er kan brood gebakken worden en er kunnen marshmallows worden geroosterd boven een kampvuur
Hokeyclub Hisalis heeft een parcours uitgezet waar kinderen het hockey kunnen uitproberen en waar ze mogen schieten op een echte keeper. Voor alle deelnemende kinderen is er een mooie medaille te winnen.
Kortom genoeg ingrediënten voor een geweldige fietstocht, een leuke dag voor je kinderen én een kennismaking met allerlei verschillende verenigingen in Lisse.

Verder is er in dit weekend op zaterdag 11 juni:
Een middeleeuws festival op Huys Dever,
Een muziek- en foodtruckfestival in het Mondriaanpark in de Poelpolder,
Het gratis optreden van de jeugdtheaterschool Flores met het stuk ‘Ruimte’ In Floralis van 13:30-15:30

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!