Harddraverij

Uitslag kortebaan 2018

Ben je benieuwd naar eerdere uitslagen?

1e plaats: Donate Groenhof
2e plaats: Hero Baldwin

3e plaats: Southwind Raptor

4e plaats: Verseau Blue

Totalisatoromzet:
€ 75.542,.-

Totalisator

Totalisatorwedstrijd voor leden.
Alle leden hebben bij hun lidmaatschapskaart een totalisatorkaart ontvangen.Vul uw prognose van de totalisatoromzet in en lever de kaart, uiterlijk op de dag van de kortebaanwedstrijd vóór 13.00 uur, in bij John de Bruin Speciaalzaak, Heereweg 240a, 2161BR Lisse
Het totaal bedrag van de totalisator in 2017 bedroeg € 71.401,50

Wedden op de kortebaan

Wedden op de kortebaan doet u bij de totalisatorwagen die op een opvallende plek is neergezet. U vertelt aan de medewerker aan het loket wat en hoe u wilt spelen en u kunt aan het einde van de middag het eventuele gewonnen bedrag ophalen. Het gewonnen bedrag hangt af van uw inzet, de totale inzet en het aantal mensen dat dezelfde voorspelling heeft gedaan. Des te minder mensen dezelfde weddenschap hebben afgesloten als u, des te hoger de uitbetaling per ingelegde euro. U heeft diverse wedmogelijkheden. Let daarbij op dat de paarden voor de totalisator altijd het nummer van de eerste omloop behouden.

Winnend
U zet in op de uiteindelijke winnaar van de kortebaandraverij. U kunt voor elke omloop (met uitzondering van de beslissende omloop/finale) een keuze maken tussen de deelnemende paarden die nog in de strijd zijn. Vanaf 1 euro per weddenschap kunt u zoveel paarden spelen als u zelf wilt.

Plaats
Met een plaatsweddenschap moet het door u gespeelde plaats in de einduitslag bij de eerste drie eindigen. Omdat het risico dat u niets wint, lager is dan bij een winnendweddenschap, liggen de uitbetalingen bij plaats gemiddeld lager dan bij winnend. U kunt voor elke omloop (met uitzondering van de beslissende omloop/finale) plaats spelen. Houd er rekening mee dat voor een omloop waarin minder dan acht paarden starten, slechts de eerste twee paarden worden uitbetaald voor een plaatsweddenschap.

Duo
U voorspelt welke twee paarden aan het einde van de middag als eerste en tweede eindigen. De volgorde wie als eerste en tweede eindigt is daarbij van belang. Kunt u niet kiezen? Speel dan duorond.
Wanneer u bijvoorbeeld duo 1 en 2 rond speelt, verdubbelt u automatisch uw inzet, maar is de volgorde in de einduitslag niet van belang. U plaatst als het ware twee verschillende weddenschappen. Houd bij duospel op de kortebaan rekening met de speciale duo- en trionummers. Deze staan afgedrukt in het programma. De paarden 1 en 2 in de eerste omloop zijn duo 1, de paarden 3 en 4 zijn duo 2 enz. U speelt per nummer dus eigenlijk twee paarden tegelijk. De minimuminzet is 0,50 euro. U kunt duo alleen voor de eerste omloop spelen.

Trio
Trio is een moeilijk, maar wel lucratief spel. U voorspelt namelijk de eerste drie paarden in de einduitslag in de juiste volgorde. Lukt u dit? Dan kunt u meestal op een flinke uitbetaling rekenen! Kunt u niet kiezen in welke volgorde u uw paarden speelt? Kies dan voor trio-rond. Uw inzet gaat keer zes, maar de volgorde in de einduitslag in niet van belang. U plaatst als het ware zes verschillende weddenschappen. Houd bij triospel op de kortebaan rekening met de speciale duo- en trionummers. Deze staan afgedrukt in het programma. De paarden 1 en 2 in de eerste omloop zijn nummer 1, de paarden 3 en 4 zijn nummer 2 enz. U speelt per nummer dus eigenlijk twee paarden tegelijk. De minimuminzet is 0,50 euro. U kunt trio alleen voor de eerste omloop spelen.

Winscore
Wilt u in de eerste en tweede omloop (mits er nog zes combinaties over zijn) bij elke rit een extra spanningselement? Speel dan winscore. U voorspelt voor elke rit welk paard er doorgaat naar de volgende omloop door een kruisje te zetten op het winscoreformulier. Dit formulier haalt u gratis op bij de totalisatorwagen. Bent u na de eerste of tweede omloop degene met de minste fouten? Dan krijgt u uitbetaald. Des te minder mensen net zo veel fouten hebben gemaakt als u, des te hoger de uitbetaling. De minimuminzet is 2 euro. Vanaf 2014 kunt u winscore ook online en bij de verschillende verkooppunten van Runnerz spelen. Hierdoor kunt u ook meerdere combinaties op hetzelfde formulier spelen.

VEEL GELUK

Videosamenvatting

Kortebaankalender 2018

Bekijk hieronder de concept kortebaankalender 2018.

Deze kan nog worden gewijzigd! De aanvang van elke kortebaan is 13.00 uur m.u.v. Zwanenburg.
Het officiële starttijdstip 13.30 uur. Voor Zwanenburg geldt 14.00 uur aanvang, 14.30 uur start

 

zaterdag 5 mei Assendelft Dorpsstraat
vrijdag 11 mei Wognum Kerkstraat
zaterdag 19 mei Vroomshoop Hammerweg
dinsdag 22 mei Venhuizen Westerbuurt
zaterdag 16 juni Sassenheim Teylingerlaan
zaterdag 23 juni Zwanenburg Wielerbaan Kinheim
donderdag 05 juli Egmond aan den Hoef Herenweg
zaterdag 07 juli Warmond Herenweg
zaterdag 14 juli Hoofddorp Kruisweg
donderdag 19 juli IJmuiden Kennemerlaan
maandag 23 juli Stompwijk Grasveld achter Dr van Noortstraat 82
vrijdag 27 juli Voorschoten Van Beethovenlaan
donderdag 02 augustus Santpoort Hoofdstraat
dinsdag 07 augustus Nootdorp De Poort
donderdag 09 augustus Beverwijk Breestraat
dinsdag 14 augustus Bemmel Teselaar
zaterdag 18 augustus De Lier Hoofdstraat
donderdag 30 augustus Middenbeemster (NK) Rijperweg
maandag 03 september Schagen Nieuwstraat
donderdag 06 september Heemskerk Marquettelaan
donderdag 13 september Purmerend Nieuwstraat
vrijdag 14 september Hillegom Meerlaan
maandag 17 september Medemblik Nieuwstraat
donderdag 20 september Enkhuizen Paktuinen
woensdag 26 september Roden Norgerweg
donderdag 27 september Lisse Heereweg
maandag 15 oktober 't Zand Keinsmerweg

Jaarmarkt

Schrijf je hier in voor de jaarmarkt!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!