Sponsoring

Welkom op onze sponsering pagina. Fijn dat u geinteresseerd bent. Wij hebben u nodig!

De Harddraverijvereniging Lisse & Omstreken is een vereniging die een belangrijke maatschappelijke en sociale bijdrage levert aan het “goed wonen klimaat in Lisse”. Met meer dan 120 vaste medewerkers organiseren wij de feestweek van Lisse, rond de 90 evenementen in de 2e helft van september met als klap op de vuurpijl onze grote kortebaandraverij op de laatste donderdag van deze maand.
Wij organiseren evenementen voor alle doelgroepen in ons dorp, dat doen wij al 140 jaar. De enorme belangstelling voor onze evenementen toont aan dat de feestweek volop leeft. Het organiseren kost geld veel geld. De eisen die vandaag de dag wettelijk worden gesteld drukken een steeds grotere stempel op ons begroting.  Ook onze drive om de evenementen goed, gevarieerd  en veilig te organiseren kost veel geld.
Ik wil u vragen ons te helpen. Dat kunt u op verschillende wijze doen en voor ieder budget. U leest er alles over op  deze sponsorpagina. Wat krijgt u er van ons voor terug? Ook dat leest u bij alle sponsering mogelijkheden. Altijd krijgt u een podium om reclame te maken voor uw bedrijf en te netwerken. Maar bovenal u doet actief mee om van Lisse, ook op sociaal gebied, een fantastisch leefbaar dorp te maken en te houden. Mogen wij op u rekenen? Ik verwelkom u graag.
Tom Rooijakkers

Voorzitter Harddraverijvereniging Lisse & omstreken

Onze vernieuwde sponsorpakketten!

Meer weten?

Bent u enthousiast geworden, of wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden? Maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

LOSSE SPONSORING MOGELIJKHEDEN

Reclame uitingen tijdens de draverij (€ 200,- excl. BTW )
U kunt van ons een banner kopen met uw bedrijfsgegevens. Deze banner krijgt een plaats langs de route van de kortebaandraverij.

Evenement sponsoring
Informeer naar de evenementen die hiervoor beschikbaar zijn. Bij deze vorm van sponsoring verbinden we uw bedrijfsnaam aan deze HDV evenement/activiteit. We bieden daarnaast een Facebook event aan onder deze naamsvermelding. We plaatsen 2 berichten met een link naar dit evenement op onze Facebookpagina met ruim 1850 volgers

Lisse Draaft Door vermelding op de beeldschermen

  • 1 avond (€200,- exclusief BTW)
  • 3 avonden (€ 500,- exclusief BTW )
  • Uw logo op de digitale toegangsbewijzen € 100,- (vrijdag of zaterdag)

Adverteren
Advertentie in programmaboekje full color (onderstaande prijzen zijn exclusief BTW)

  • Hele pagina = 125x194mm                    € 530,-
  • ½ pagina  = 125x95mm                          € 275,-
  • ¼ pagina liggend = 125x45mm             € 145,-
  • ¼  pagina staand = 60x95mm               € 145,-
  • 1/8 pagina=60×45                                    €  85,-

Tarieven voor het opmaken van een advertentie:

  • Kleine wijziging op bestaande advertentie: geen kosten
  • Nieuwe advertentie opmaak: vanaf € 75,-

Paard Sponsoring (€ 150,- exclusief BTW)

Je naam verbinden aan een van de paarden die meedoen aan de kortebaandraverij. Bedrijfsnaam wordt omgeroepen telkens wanneer het paard moet starten. De paard sponsoring heeft ook een vermelding op de grote schermen langs de kortebaan en op het programmaboekje van de kortebaan (beschikbaar voor ALLE bezoekers).

Leden

Website bezoekers

Boekjes verspreid

Jaarmarkt

Schrijf je hier in voor de jaarmarkt!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!