Sponsoring

Welkom op onze sponsering pagina. Fijn dat u geïnteresseerd bent. Wij hebben u hard nodig!

De Harddraverijvereniging Lisse & Omstreken is een vereniging die een belangrijke maatschappelijke en sociale bijdrage levert aan het “goed wonen klimaat in Lisse”. Met meer dan 120 vaste medewerkers organiseren wij jaarlijks de feestweek van Lisse, met zo’n 90 evenementen in de 2e helft van September. Klap op de vuurpijl is onze grote kortebaandraverij op de laatste donderdag van deze maand.
 
Wij organiseren evenementen voor alle doelgroepen in ons dorp, dat doen wij al 150 jaar. De enorme belangstelling voor onze evenementen toont aan dat de feestweek volop leeft. Het organiseren kost geld veel geld. De eisen die vandaag de dag wettelijk worden gesteld drukken een steeds grotere stempel op ons begroting. Ook onze drive om de evenementen goed, gevarieerd en veilig te organiseren kost veel geld.
 
Ik wil u vragen ons te helpen. Dat kunt u op verschillende manieren doen en voor ieder budget. U leest er alles over op deze pagina bij de sponsorpaketten die we passende draverij namen hebben gegeven. Natuurlijk krijgt u er van on sook veel voor terug! Ook dat leest u bij alle sponsering mogelijkheden. Altijd krijgt u een podium om reclame te maken voor uw bedrijf en te netwerken. Maar bovenal u doet actief mee om van Lisse, ook op sociaal gebied, een fantastisch leefbaar dorp te maken en te houden. Mogen wij op u rekenen? Ik verwelkom u graag.
Henk van Dongen

Voorzitter Harddraverijvereniging Lisse & omstreken

Onze vernieuwde sponsorpakketten!

De genoemde bedragen zij exclusief BTW

Meer weten?

Bent u enthousiast geworden, of wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden? Maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

LOSSE SPONSORING MOGELIJKHEDEN

Reclame uitingen tijdens de draverij (€ 200,- excl. BTW )
U kunt een banner aanleveren met uw bedrijfsgegevens. Deze banner krijgt een plaats langs de route van de kortebaandraverij.

Evenement sponsoring
Informeer naar de evenementen die hiervoor beschikbaar zijn. Bij deze vorm van sponsoring verbinden we uw bedrijfsnaam aan deze HDV evenement/activiteit. We bieden daarnaast een Facebook event aan onder deze naamsvermelding. We plaatsen 2 berichten met een link naar dit evenement op onze Facebookpagina met ruim 2.906 volgers

Adverteren

Advertentie in programmaboekje full color (onderstaande prijzen zijn exclusief BTW)

  • Hele pagina = 125x194mm                    € 530,-
  • ½ pagina  = 125x95mm                          € 275,-
  • ¼ pagina liggend = 125x45mm             € 145,-
  • ¼  pagina staand = 60x95mm               € 145,-
  • 1/8 pagina=60×45                                    €  85,-

Tarieven voor het opmaken van een advertentie:

  • Kleine wijziging op bestaande advertentie: geen kosten
  • Nieuwe advertentie opmaak: vanaf € 75,-

Paard Sponsoring (€ 150,- exclusief BTW)

Je naam verbinden aan een van de paarden die meedoen aan de kortebaandraverij. Bedrijfsnaam wordt omgeroepen telkens wanneer het paard moet starten. De paard sponsoring heeft ook een vermelding op de grote schermen langs de kortebaan en op het programmaboekje van de kortebaan (beschikbaar voor ALLE bezoekers).

Leden

Website bezoekers

Boekjes verspreid

Jaarmarkt

Schrijf je hier in voor de jaarmarkt!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!