Nieuwsbericht

Daan Segers (13 jaar) opent de kermis in stijl…

18 september 2019

Op dinsdag 24 september om 16.00 uur precies wordt de kermis geopend. Drie dagen lang kan jong en oud genieten van weer een grote, goed gevulde kermis met te gekke attracties, spannende spellen en lekkere snacks. Van de opening zelf maken we natuurlijk ook een bijzonder moment.
Dit jaar hebben we voor de opening van de kermis jong -Da Capo- talent Daan Segers opgetrommeld ;). Hij is 13 jaar oud en speelt al bijna de helft van zijn leven bij Da Capo op de kleine trom(mel). Sindskort loopt hij ook mee met de senioren van de Show en Marchingband, oftewel de drumfanfare.We kunnen zijn kunsten dan ook allemaal bewonderen tijdens de Taptoe, komende zaterdag. De Taptoe die dit jaar een speciaal jubileum viert. Voor de 40e keer is de Taptoe te zien en te horen in onze Feestweek.
De Taptoe, hoe werkt dat eigenlijk?
Voor degenen die nog nooit naar de Taptoe zijn geweest. Daan legt het één keer uit: “Bij de Taptoe komen verschillende korpsen die na elkaar een mooie show aan het publiek laten zien. Aan het eind is er ook een finale waar een aantal gezamenlijke werken worden gespeeld.” En dat is zeker niet gemakkelijk. Helemaal omdat hij iets jonger is moet hij grote passen zetten om met de volwassenen mee te lopen. Maar dat gaat inmiddels hartstikke goed.
Volgens Daan het zeker moeite waard om te komen kijken: “De shows zijn leuk om naar te kijken en de finale is heel mooi. En voor de jongeren is het zo leuk omdat ook Jong Da Capo komt spelen met de twirlsters ervoor.”
Kom vooral zaterdag naar de Taptoe om Daan met Da Capo en de andere showbands te bewonderen.

Open samen met ons de kermis!
En uiteraard: kom ook naar de feestelijke opening van de kermis. Op dinsdagmiddag begint de opening vanaf ongeveer 15.00uur. Dan kun je lootjes inleveren voor de flappentap en wie weet win je een leuke prijs. Om 16.00uur precies wordt de kermis geopend… uiteraard met speciale muzikale ondersteuning van Daan… 😀 Tot dan!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!