Nieuwsbericht

Even voorstellen; Frank Peereboom

17 mei 2022

Hallo! Ik ben… 
Frank Peereboom 42 jaar. Samen met mijn vrouw, 2 jongens van 14 en 12 jaar en onze hond wonen wij in Lisse, waar ik ook voornamelijk ben opgegroeid en werkzaam ben geweest.

In het dagelijks leven…
Als docent Lichamelijk Opvoeding heb ik o.a. op Fioretti College Hoofdlocatie in Lisse 5 jaar met heel veel plezier lesgegeven. Daarvoor ben ik ook nog Trainer/Coach en Jeugd coördinator bij FC Lisse geweest om vervolgens volledig de voetballerij in te trekken. Bij FC Volendam 6 jaar: als Trainer/Coach en 4 jaar als Hoofd Jeugdopleiding.

Inmiddels ben ik alweer in mijn 11e seizoen bij Ajax werkzaam. Na diverse functies in de Jeugdopleiding ben ik momenteel al ruim 4 jaar tegenstander-analist bij het 1e elftal. Hierbij bekijk ik alle aankomende tegenstanders, maak daar een analyse van en presenteer ik het plan aan technische staf over hoe wij als Ajax het beste tegen hen zouden kunnen gaan spelen.

Bij de HDV doe ik…
Bij HDV ben ik sinds 25 maart bestuurslid en voorzitter Commissie Sport en Spel.

Ik ben benaderd door Monique ten Holter of ik met mijn passie voor sport nog wat meer wil doen, voor het dorp e.o. Na wat positieve gesprekken en nader kennismaking ben ik als aspirant lid in 2021 direct mee te gaan draaien en werd ik steeds enthousiaster.

Vandaar dat ik graag de Commissie Sport en Spel wil gaan draaien en hierin een verbindend en toegankelijk klimaat wil behouden. Het moet voor (bijna) iedereen mogelijk zijn om iets aan sport en spel te kunnen doen, dus de diversiteit hierin vind ik altijd belangrijk en daar geniet ik zelf ook het meest van. Als docent Lichamelijke Opvoeding lukte het mij om eenieder over de welbekende bok te krijgen en daar wil ik mensen voor enthousiasmeren, motiveren, maar ook zeker uitdagen!

Wat is daar ’t mooiste aan?
Zie ook het aankomende Sport en Spel weekend op 14-15 mei in ons huidige jubileumjaar 150 HDV Lisse e.o. Hierin hebben we een geweldig en uniek programma weten samen te stellen als HDV-groep en nodigen we ook heel Lisse e.o uit om hieraan deel te nemen en plezier aan te hebben met elkaar!

Ook tijdens de Kermisweek doen we weer veel aan sport en spel festiviteiten bij al onze prachtige verenigingen en locaties. Als ik zie dat eenieder hier een positieve en sportieve bijdrage aan levert word ik, en weet zeker velen met mij, ontzettend blij. Die lach op het gezicht van alle deelnemers en daarmee ook op mijn gezicht is het mooiste uithangbord van de Harddraverijvereniging Lisse e.o.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!