Nieuwsbericht

Feestweek 2020 weer voorbij

25 september 2020

Een gewone vrijdagochtend vandaag. Normaal gesproken ontwaakt het dorp na een feestweek met een kater dat de feestweek weer afgelopen is, maar deze corona-editie was alles een beetje rustiger. Met minder activiteiten en met minder mensen. Maar met evenzoveel inzet van de vrijwilligers en de ambitie van een ieder om het alsnog feestelijk te maken. Het mooie weer maakte een hoop goed. Alle buitenevenementen – en dat waren de meeste – werden omlijst door een mooi zonnetje.

Ook tijdens de draverij was de zon van de partij. Het was een mooi spektakel op Duindigt. Op de 1e plaats eindigde Eliot Charisma. Dit paard was de hele middag al de sterkste van het veld en gaf in de finale Bronco Boko het nakijken.
Derde en vierde werden Chaman Rapida en Lordspirit.
En ook al was het niet zo druk als op de Heereweg, de totalisatoromzet bereikte toch nog een mooi bedrag van € 33.949,00

Hopelijk was deze week iets eenmaligs en kunnen we volgend jaar weer feesten als voorheen. Onze vrijwilligers gaan er alvast weer over denken zodat we er volgend jaar klaar voor zijn en weer met muziek kunnen openen op 23 september en de Heereweg weer onveilig kunnen maken op 30 september.

Tot volgend jaar!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!