Nieuwsbericht

Het HDV Voorstelrondje: Juriaan van der Zande

9 augustus 2019

Hallo! Ik ben…

Juriaan van der Zande

Juriaan van der Zande, 40 jaar, opgegroeid in Hillegom. Rond m’n 17e kreeg ik een zaterdagbaantje in Lisse. Al snel leerde ik hier veel mensen kennen. In 2010 ben ik in Lisse gaan samenwonen.

In het dagelijks leven …
… werk ik bij de Nederlandse Spoorwegen. Ik ben verantwoordelijk voor de techniek en instandhouding van een groot deel van de sprinters. Het is aan mij om dat zo vorm te geven dat de sprinters veilig, betrouwbaar en comfortabel zijn.
Naast mijn werk sport ik veel. Ik bootcamp en hardloop graag. Een prima uitlaatklep! Daarnaast pak ik graag m’n kano of boot voor een tochtje door de bollenvelden.

Wat doe jij als medewerker bij de Harddraverijvereniging?
Sinds 2013 ben ik vrijwilliger bij de HDV. De eerste twee jaar heb ik veel geholpen bij het opbouwen en begeleiden van evenementen. Vanaf 2015 ben ik twee evenementen gaan organiseren: de Ik hou van Lisse Quiz en de Familiewandeltocht. Die eerste heb ik inmiddels ingeruild voor Lisse Draaft Door. Samen met een team organiseren we alle evenementen die in het paviljoen plaatsvinden. Een stevige klus. Er zijn veel partijen waarmee je moet afstemmen.

Wat vind je zo mooi aan de HDV/Feestweek?
Elk jaar verbaas ik mij weer hoeveel mensen betrokken zijn bij de organisatie van de feestweek. Neem bijvoorbeeld de Familiewandeltocht. Bij dit evenement zijn zo’n 25 tot 30 vrijwilligers betrokken. Al jaren lang verrichten zij onmisbaar werk die de dag tot een groot succes maken!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!