Nieuwsbericht

Nieuw evenement de POELPOLDERCROSS zaterdag 21 september

4 september 2019

Wat is het precies?
Een (hard)loopwedstijd over een weiland in Poelpolder. Maar dan ook letterlijk door de Polder inclusief een stuk of 4 sloten van + 1 meter diep (niet dieper dan je middel) en een stuk of 16 greppels die niet dieper zijn dan kniehoogte (50 cm). De totale afstand van een rondje is ongeveer 2.500 meter. De jeugd (leeftijd van 10 t/m 13 jaar) loopt 1 rondje en de volwassenen en teams lopen 2 rondjes.

Wat is het NIET;
Het is geen ‘obstacle run’, dus geen klimrekken e.d., alleen maar grasland. Het is ook geen ‘mud race’, dus geen diepe modderpoelen, alleen sloten en greppels.

We starten met de jeugd om 13:00 uur en volwassenen en teams om 15:00 uur.
De start is nabij paardenmanege Hubertus waar gescheiden kleedruimte aanwezig is. Na afloop (verplicht!) af spuiten met waterslang om weer fris en fruitig aldaar om te kleden.
Bij Hubertus ook gelegenheid om waardevolle spullen bewaakt achter te laten op startnummer bewijs.
Deelname is op eigen risico en het is verplicht om (hardloop) schoenen te dragen zonder spikes en / of noppen om blessures tegen te gaan. 2 weken voor aanvang zal het vee van het land af gehaald worden zodat het weiland vrij is van ‘verse koeienvlaaien’!!!
Na afloop gelegenheid om gezellig met z’n allen een drankje en een hapje te doen.

Inschrijven doe je via www.hdv-lisse.nl , op de voor inschrijfavond op 5 september of ter plaatse.
De inschrijfkosten zijn €5,- voor volwassenen en €3,- voor jeugd (leeftijd van 10 t/m 13 jaar) voor HDV leden € 1,- korting.

Publiek is meer dan welkom om te komen kijken! Er is daarvoor een aparte strook tussen de lopers door om ze te kunnen aanmoedigen. Kom a.u.b. met de fiets of lopend en niet met de auto! Er is namelijk zeer beperkt parkeer gelegenheid voor auto’s
De organisatie is in handen van de Harddraverijvereniging Lisse in samenwerking met melkveehouderij Duineveld en Zonen, paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse, Atletiekvereniging De Spartaan en Tentfeest ‘Onderzeil’
Voor vragen en / of opmerkingen; rene.slobbe@ziggo.nl

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!