Nieuwsbericht

Op naar 2500 leden van de Feestweek!

13 september 2019

“Een tientje, waar hebben we het eigenlijk over”?
“Een tientje, waar hebben we het eigenlijk over”? Dat is een veelgebruikte zin onder Lissers die al jaren lid zijn van de Feestweek. Voor velen is het traditie of van huis uit zo gegroeid om de gezelligste week van het jaar te steunen. Voor anderen is het puur een praktische stap. Omdat je dit ‘tientje’ nu eenmaal makkelijk terugverdiend. Je krijgt twee vrijkaarten voor de Draverij, inclusief programmaboekje (t.w.v. acht euro in totaal) en korting op zo goed als alle evenementen. En die korting geldt voor het hele gezin!
Naast je eigen voordeel support je met je lidmaatschap bovendien al die vrijwilligers die de hele week (lees: eigenlijk het hele jaar!) hun stinkende best doen om er weer een onvergetelijke week van te maken.

Zonder leden is de Feestweek nergens.
De opmerking “een tientje, waar hebben we het eigenlijk over” klinkt zo gek nog niet. Toch zijn er nog veel Lissers die niet lid zijn van de Feestweek. In veel gevallen omdat ze eigenlijk niet precies weten wat het inhoudt. En dat is jammer. Aan dat tientje verdient de HDV niet eens zoveel. Leden zijn voornamelijk belangrijk om een zo groot mogelijke vereniging te zijn. Hiermee trekken we sponsoren aan die onze Feestweek écht ondersteunen. Bovendien: hoe groter onze vereniging, hoe meer kermis-exploitanten zich op onze kermis willen vestigen.

Wie wordt de 2500e?
Het lijkt ons geweldig om dit jaar ons streven van 2500 leden te halen. Als dat zover is, dan is ruim 10 procent van ons prachtige dorp een supporter van de gezelligste week van het jaar. Daar moeten we met zijn allen trots op zijn toch? Om de 2500 te halen hebben we nog wel wat leden nodig. Ben je nog niet lid wordt het dan gauw via DEZE LINK… of spreek een HDV-medewerker hierover aan tijdens de Feestweek.
Heb je vrienden, familie, zoon, dochter, buurman of buurvrouw die nog niet lid is? Wijs diegene op de voordelen én de noodzaak!
Wie weet word jij wel de 2500e… en ja… DAT laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan …

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!