Nieuwsbericht

Opening feestweek!

17 september 2020

Het is 17 september 2020. Wat een feestelijke opening met een groot orkest zou moeten zijn, is anno 2020 een kleine bijeenkomst met bestuur en gemeente en een aantal commissieleden. In het kader van niets doen is geen optie en een optimisme dat niet klein te krijgen is, gaat deze feestweek van start. Vanaf vrijdag zal de Harddraverijvlag weer voor het gemeentehuis wapperen ten teken van de feestweek.

Op vrijdag maken we voor het eerst kennis met The Voice Senior en is er voor de kinderen disco in de speeltuinen. De autopuzzelrit gaat ook zoals gewoonlijk van start, maar er zijn een flink aantal evenementen die niet doorgaan. In het weekend kunnen we naar buiten met de viswedstrijd, de poldercross en de wandeltocht en natuurlijk de paarden in het bos. Op maandag zijn er op verschillende plaatsen wel spelletjes, maar het is ook geen gewone maandagavond. Het tonknuppelen en de film hebben we op dinsdag en de woensdag is voor de kinderen. Nieuw dit jaar is de lego challenge en de donderdag gaan we na het vissen hopelijk massaal naar renbaan Duindigt voor de draverij.

Bij alle evenementen gelden de coronamaatregelen zoals het registreren en de 1,5 meter. De vergunningen voor een aantal evenementen is gisteren pas afgegeven en hopelijk zal de persconferentie van vrijdag geen verdere maatregelen opleveren. Maar een ding is zeker en dat is dat alles onzeker is. Dagelijks passen we de website en het onlineboekje aan met last minute wijzigingen. Kijkt u dus altijd naar de site en FB voor de laatste informatie.

Waar we in de feestweek niet zonder kunnen, zijn de oliebollen en gelukkig staat de oliebollenkraam weer op de Haven.
We hopen dat u ons optimisme deelt, we gaan ervoor, en wij wensen u veel plezier in de feestweek!

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!