Nieuwsbericht

Ze hangen weer!

8 september 2020

Het is weer bijna die tijd in september. Misschien heeft u het bij het inrijden van het dorp al gezien, maar de spandoeken met de aankondiging voor de feestweek zijn weer opgehangen. Dit jaar is de feestweek van 17 tot 24 september, maar het wordt geen normale feestweek, zoals bijna niets meer normaal is deze tijd.

Met bestuur en vrijwilligers zijn we er toch in geslaagd om een bijna definitief programma neer te zetten. Het programma is bijna definitief, dat wil zeggen er zijn nog veel last minute wijzigingen en afzeggingen van evenementen. Het boekje dat al sinds 3 september jl op de site staat, verandert nog dagelijks. Maar de feestweek komt er, dit jaar zonder kermis en zonder jaarmarkt, maar met een draverij op 24 september op Duindigt.

Er zijn een aantal nieuwe evenementen zoals The Voice Senior in De Gewoonste Zaak en de Lego Challenge Lisse. Ook zijn er bij FC Lisse een paar nieuwe evenementen zoals het voetvolleybal toernooi en Penalty schieten.
Verder zijn er een aantal evenementen met een andere locatie, zoals de autopuzzelrit vanuit ‘t Poelhuys en de Ik Hou Van Lisse Quiz vanaf het FC Lisse sfeerterras. Ook het Tonknuppelen en de Salsa workshop komen vanaf een andere locatie.
De inschrijving dit jaar is ook anders. Voor alle evenementen dient vooraf te worden ingeschreven en betaald.

Hopelijk komen er vanaf nu niet heel veel meer wijzigingen en kunnen we ons voorbereiden op het startschot op 17 september. We houden u op de hoogte op de website en op sociale media. Alle evenementen zijn ingericht volgens de geldende coronamaatregelen en daarnaast vragen we u om elkaar de ruimte te geven. Het zal spannend worden, maar we hebben we er veel zin in en we gaan ervoor om er een mooie week van te maken.
Natuurlijk nodigen we alle Lissers van harte uit om naar Duindigt te komen. Op 29 augustus klonk daar voor het eerst dit jaar het ” klaarmaken op uw plaatsen 1-2-3 af”. Het was echt heerlijk dit geluid weer te horen en mee te maken. Duidigt=Lisse op 24 september. We hopen dat Duindigt geel/blauw kleurt.

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!