Nieuwsbericht

We gaan ervoor! Duindigt = Lisse Op 24 september

31 juli 2020

Een update m.b.t. de organisatie van onze feestweek 2020.

Dat deze feestweek door alle corona maatregelen anders is dan andere Jaren zal iedereen begrijpen.
Gezellig met elkaar langs de Heerenweg de koers bewonderen is niet haalbaar binnen de 1,5 meter maatregel. Maar de paarden op een andere locatie laten draven kan natuurlijk wel. Die locatie is Duindigt. We gaan gebruik maken van live-stream mogelijkheden waarbij de koers in Lisse prima is te volgen inclusief het inzetten op jou favoriete paard. Hoe we hier precies invulling aan geven gaan we nog uitwerken in samenwerking met Horeca Lisse, verenigingen en op Duindigt zelf.

Kortom donderdag 24 september 2020, Duindigt = Lisse

De kermis gaat niet door.
Wij hebben helaas moeten concluderen dat het door ons niet mogelijk is om onze kermis verantwoord te organiseren waarbij de handhaving van de 1,5 meter door onze vrijwilligers niet realistisch is. Met het afblazen van alle kermissen in onze omgeving, inclusief Leiden, kan Lisse een grote aantrekkingskracht krijgen. Een massale toeloop van bezoekers is op dit moment vanzelfsprekend ongewenst.
Volgend jaar hopelijk weer een volwaardige kermis onder normale condities.

Veel evenementen gaan WEL DOOR.

In total zo’n 50 feestweek evenementen gaan wel door.
In de commissies is fantastisch werk gedaan. Alle evenementen zijn “doorgelicht” op het verantwoord kunnen organiseren. Veruit de meeste evenementen die we gaan organiseren maken gebruik van sport- en horeca accommodaties en volgen wij de daar geldende richtlijnen.

Er zijn een paar buiten evenementen die wij met de omvangrijke buitenruimte kunnen organiseren en daarbij voldoende rekening houden met de 1,5 meter eis. Er wordt hard gewerkt om het overzicht van de 50 evenementen op onze website beschikbaar te stellen. Nog even Geduld AUB.

Een traditie van bijna 150 jaar niet is niet zomaar klein te krijgen maar we houden ook oog voor de ontwikkelingen rond het Corona virus. Volg ons op social media en de website voor de actuele ontwikkelingen.

Wij gaan ervoor. Jullie OOK?

Sponsoring

Bekijk hier alle sponsor mogelijkheden!

Word lid

Word lid van onze fantastische vereniging!